Вы просматриваете тему Полтава непопулярна в подразделе Полтава туристическая, который находится в форуме Полтава; Сообщение от laithemmer пробз...ем.. чудова їдея
kilov, Ялина, спасибо за тему, фото, описание! :)
Доречі, по глибам звірив фото трьох виходів з тунелей (четвертий замурований) зі старим фото.
На ньому - виїзд з воронянського тунелю в бік вул. Тунельної. А на тому боці - вул. Правди.
А мене нічого не здивувало! Ніколи не була у Полтаві( живу у Львові), але описане- і для нашого міста характерне. Наше місто подобається туристам, але їм показують лише маленьку частину його. На решті території вистачає і огидних графіті, і закритих заводів з вибитими шибками, і смітників навіть недалеко центру.
Мери турбуються, щоб "лице" міста показувати, що "ноги і руки" міста замурзані- то за це байдуже.
так і живемо.
А подзвоніть у міськраду, то відповідь буде:"Грошей нема". Так і йде.
хтось там питав за координати тої дитячої поліклініки, так ось вам http://map.navigator.pl.ua/#x:30280:...2:inf:3i9z7ifk там де крестик, ну це якщо я не забув де вона стоїть :D
Elvi$, Где-то там, может именно не там где сам крестик. Моя детская поликлиника.
Щось мені не доходить сабж. На нарис з історії Полтавщини - не тягне, відверто. А задля того, щоб показати, який у нас усюди срач і розруха? Начебто і так це відомо. Може зробити репортаж із Макухівського полігону, якщо попрохаєте. Але що з того? Нажаль, жодних емоцій від читання теми.
А оце цікаво, особливо щодо роки побудови (1900). Колись був у Супрунівці, проходив повз той тунель, але зробити такий репортаж й гадки не мав.![]()