Відповідь:
Допис від ТойХто laithemmer,
Давай познакомимся. |
Ну давай ))
Відповідь:
Допис від ТойХто Уходил в армию застенчивым мальчёнкой с кипой идеалов и верой в людей. Вернулся, знаю что любоё из идеалов это стереатип навязоный иными, это не твоё мнение, Верю только в ближнего, так как люди за частую за шкуру свою продают за гроши, при чём каждый первый, стоит только найти нужные нотки. |
Ну от і познайомилися

До речі, не всіх можна купити чи продати. Але це так, відступ.
Відповідь:
Допис від ТойХто не надо на столько всё омрачать |
Та як же не "омрачать", коли воно все так і є? Я б сказала на своєму досвіді, але коли прийшла в інститут (не кажу про армію - засміяли б), то там красівий дядя з вусами сказав "Дитино, приходь до нас коли тобі буде 19. Тоді побалакаєм. Може, побалакаєм" Так шо зі свого досвіду скажу лише одне - селезінку таки мою зберіг дядечко з погонами.
Я за армію, але скорше у тому ефемерному вигляді, якою вона була колись. У всякому випадку батько ніколи не казав про шось таке, як дідовщина. Служив у ракетних військах під Москвою, про армію теплі спогади. У армії він змужнів, став чоловіком - якщо можна так сказать. І я не проти, аби син став чоловіком саме у армії, бо все ж таки
Вікторіус правильно казав про кнут і пряник.
Але з іншого боку - мого сина !! І в таку армію!! Як оце у нас!!!!! Та я зі шкіри випнуся, але відмажу!!