Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 20.08.2008   [permalink]
-/-

Re: Служба в Армии

Лан я не буду отвечать уйдем в офтоп...
Старий 21.08.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Допис від ТойХто Переглянути допис
laithemmer,
Давай познакомимся.
Ну давай ))
Відповідь:
Уходил в армию застенчивым мальчёнкой с кипой идеалов и верой в людей. Вернулся, знаю что любоё из идеалов это стереатип навязоный иными, это не твоё мнение, Верю только в ближнего, так как люди за частую за шкуру свою продают за гроши, при чём каждый первый, стоит только найти нужные нотки.
Ну от і познайомилися
До речі, не всіх можна купити чи продати. Але це так, відступ.
Відповідь:
не надо на столько всё омрачать
Та як же не "омрачать", коли воно все так і є? Я б сказала на своєму досвіді, але коли прийшла в інститут (не кажу про армію - засміяли б), то там красівий дядя з вусами сказав "Дитино, приходь до нас коли тобі буде 19. Тоді побалакаєм. Може, побалакаєм" Так шо зі свого досвіду скажу лише одне - селезінку таки мою зберіг дядечко з погонами.

Я за армію, але скорше у тому ефемерному вигляді, якою вона була колись. У всякому випадку батько ніколи не казав про шось таке, як дідовщина. Служив у ракетних військах під Москвою, про армію теплі спогади. У армії він змужнів, став чоловіком - якщо можна так сказать. І я не проти, аби син став чоловіком саме у армії, бо все ж таки Вікторіус правильно казав про кнут і пряник.
Але з іншого боку - мого сина !! І в таку армію!! Як оце у нас!!!!! Та я зі шкіри випнуся, але відмажу!!

Востаннє редагував laithemmer: 21.08.2008 о 00:54.
Старий 21.08.2008   [permalink]
-

Офтоп:
Відповідь:
Допис від Ihor Переглянути допис
мне не люба ни Россия, ни Украина, ни США, ни Грузия
мне люба Финляндия, страна которая по человечески относится к своим гражданам, семья у меня тут, вот эту страну и буду защищать по мере возможностей
Поки що це лише слова, що розходяться з ділом, бо Ви лише Росію по всім гілкам форуму тільки і захищаєте.

Відповідь:
Допис від Regen Переглянути допис
До речі,питання тим, хто вже відслужив в лавах армії: ви б віддали своїх синів теж на військову службу, таку, яка вона є зараз?
Ні, не віддав би. Пояснювати, думаю, не має чого, все і так ясно.

До темки: Литва матиме професійну армію.

Востаннє редагував Odo: 17.09.2008 о 09:12. Причина: Merged Doublepost
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
Старий 16.09.2008   [permalink]
личность

прочитал все 6 страниц и заинтересовал тот факт что в этой теме нет постов людей которые служат в нынешней армии , все больше мысли людей которые поражают своей некомпетентностью, и тем не менее пытаются показать из себя более менее знающих личносте. Несомненно умные мысли в даной теме были , но в целом содержание темы отображает насколько украинское общество слепо и не видит или не хочет видеть истинных процессов которые происходят в родном государстве...
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Виння Пых Переглянути допис
прочитал все 6 страниц и заинтересовал тот факт что в этой теме нет постов людей которые служат в нынешней армии , все больше мысли людей которые поражают своей некомпетентностью, и тем не менее пытаются показать из себя более менее знающих личносте. Несомненно умные мысли в даной теме были , но в целом содержание темы отображает насколько украинское общество слепо и не видит или не хочет видеть истинных процессов которые происходят в родном государстве...
Так вы просветите, уважаемый
Користувачі, що подякували Regen за цей допис:
личность

А зачем?
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від Виння Пых Переглянути допис
А зачем?