Ви переглядаєте тему Служба в Армии в розділі Політика, що є підрозділом форума Інтереси; laithemmer , сонечко, такого розміру одягу військового не буває..так шо мать не візьмуть......
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Офтоп: | ||
19.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
а знаэте шо цікаво? те, що мужчини так всюди рекламують свою мужність "лєв-царь звірєй" блаблабла, але то все обмежується балачками. блін навіть "чоловічі" професії викликають у суспільства якийсь незрозумілий спротив. а от посидіть на кухні, витираючи стола пивним пузом, і побазлать про то куда нада ввести контінгент і як правильно проривать лінію фронту - о, то ми мастаки. в армію? за нинішньою логікою туди йдуть лише дібіли. я розумію, шо проблема глибока і за день не вирішується, але ж блін.... тьху, за діржаву абідна! Востаннє редагував aneisha: 19.08.2008 о 15:43. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Одо, поки що її немає. і як в кращих домах Лондона і Парижа буде ще не скоро. на жаль. мене більше цікавить інше. словами честь, доблесть, мужність навіть в школі вже нікого не налякаєш. з таким підходом навіть професійна армія в нас навряд чи буде боєздатною. ІМХО, канєшно | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
до речі, правда...чому такі непопулярні нині професії звичайні, але щоденно героїчно? чому я боюся солдатів і ментів, коли вони повинні захищати? не модно, розумієш, бути пужарніком...або є інший варіант - бояться. я не чула глобальних нарікань на те, що в армії був повний капець. більшість там дійсно загартовується. а профармія буде хіба на крапаль карща. доки в нас народ не відучиться красти з тих самих їдалень військових і робити інші речі, ну або їх за то каратимуть... | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Расспределение - кто, куда, в какую часть попадет - как лотерея. По рассказам моих друзей: кто служил хорошо,хотя и было трудно, а где и была дедовщина, наподобии той, которую продемонстрировал V00D00People. В армии действительно учат выносливости, подчинению, чувству плеча, команды и т.д.Но я лично - за наемную профессиональную армию. | ||
| Користувачі, що подякували Regen за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Лучшая служба такси Полтавы? | Enter | Життя міста Полтава | 23 | 19.04.2008 02:30 |