Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 19.08.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Re: Служба в Армии

laithemmer, сонечко, такого розміру одягу військового не буває..так шо мать не візьмуть...
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

Офтоп:
Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
laithemmer, сонечко, такого розміру одягу військового не буває..так шо мать не візьмуть...
Чи вони 42 не знайдуть чи шо?

змія болотяна ОЧКОва

а знаэте шо цікаво? те, що мужчини так всюди рекламують свою мужність "лєв-царь звірєй" блаблабла, але то все обмежується балачками.
блін навіть "чоловічі" професії викликають у суспільства якийсь незрозумілий спротив. а от посидіть на кухні, витираючи стола пивним пузом, і побазлать про то куда нада ввести контінгент і як правильно проривать лінію фронту - о, то ми мастаки. в армію? за нинішньою логікою туди йдуть лише дібіли. я розумію, шо проблема глибока і за день не вирішується, але ж блін....
тьху, за діржаву абідна!

Востаннє редагував aneisha: 19.08.2008 о 15:43.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
-

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
а знаэте шо цікаво? те, що мужчини так всюди рекламують свою мужність "лєв-царь звірєй" блаблабла, але то все обмежується балачками.
блін навіть "чоловічі" професії викликають у суспільства якийсь незрозумілий спротив. а от посидіть на кухні, витираючи стола пивним пузом, і побазлать про то куда нада ввести контінгент і як правильно проривать лінію фронту - о, то ми мастаки. в армію? за нинішньою логікою туди йдуть лише дібіли. я розумію, шо проблема глибока і за день не вирішується, але ж блін....
тьху, за діржаву абідна!
Особисто я відслужив своє. Але те, що я там бачив викликало лише відразу до тієї армії сересере по призову. Думаю, що нинішня українська армія мало чим від неї істотно різниться. Тому я — за професійну і боєздатну армію.
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
змія болотяна ОЧКОва

Одо, поки що її немає. і як в кращих домах Лондона і Парижа буде ще не скоро. на жаль. мене більше цікавить інше. словами честь, доблесть, мужність навіть в школі вже нікого не налякаєш. з таким підходом навіть професійна армія в нас навряд чи буде боєздатною. ІМХО, канєшно
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
-

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
... мене більше цікавить інше. словами честь, доблесть, мужність навіть в школі вже нікого не налякаєш. з таким підходом навіть професійна армія в нас навряд чи буде боєздатною. ІМХО, канєшно
Цілком згоден, світлий пафос згаданих Вами понять треба повертати людям.
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
горгона пилипівна

до речі, правда...чому такі непопулярні нині професії звичайні, але щоденно героїчно? чому я боюся солдатів і ментів, коли вони повинні захищати? не модно, розумієш, бути пужарніком...або є інший варіант - бояться. я не чула глобальних нарікань на те, що в армії був повний капець. більшість там дійсно загартовується. а профармія буде хіба на крапаль карща. доки в нас народ не відучиться красти з тих самих їдалень військових і робити інші речі, ну або їх за то каратимуть...
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
модератор

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Візьміть мене до армії!!!

ПРОСЮ!
Не Лайта, туда берут только тех кто не хочет идти. Сейчас система такая, что одни платят чтобы не идти, а другие - чтоб взяли.

армия
Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис:
Частий гість

Щас армия некому не нужна, на нее положили большой болт, зачем служить?? Строить коттеджи, или разгружать вагоны за 50 грн в месяц??? Или еще что повеселей, когда стреляют вначале службы и перед дембелем.
Постійний відвідувач

Расспределение - кто, куда, в какую часть попадет - как лотерея. По рассказам моих друзей: кто служил хорошо,хотя и было трудно, а где и была дедовщина, наподобии той, которую продемонстрировал V00D00People.
В армии действительно учат выносливости, подчинению, чувству плеча, команды и т.д.Но я лично - за наемную профессиональную армию.
Користувачі, що подякували Regen за цей допис:
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Лучшая служба такси Полтавы? Enter Життя міста Полтава 23 19.04.2008 02:30

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum