Відповідь:
|
Только давайте немного уточним- сначала Буш и его компания достаточно хорошо вооружила ВС Грузии(как платно так и бесплатно), а потом скомандовали "Фас".
|
Щось я не доганяю - Буш "вооружил" Грузію. Ви не берете за труд запитати, звідки зброя в Південній Осетії. Я вам підкажу: від Росії. Навіть більш точно скажу: переправляється через Рокський тунель, не контрольований Грузією, через тих самих миротворців. Але при цьому Грузія - повноцінний член міжнародної спільноти, член ООН, а П.Осетія - кримінальний режим, утворений після етнічних чисток, внаслідок яких з території вигнано 50000 біженців, ніким не признаний, крім Абхазії та Придністров'я. Так що ваш довод лайна вартий.
Відповідь:
|
Россию тоже можно понять-миротворцы находятся в Осетии на основании мандата СНГ, пресечение вооруженных столкновений входит в их обязанности. И военные действия миротворцев полностью оправданы.
|
Виправдана переброска частин 58-ї армії (її чисельність - 80 тис. осіб, всіх ЗС Грузії - 30000), танків, десантників? Виправдане застосування стратегічних бомбардувальників Ту-22 для ударів по Кутаїсі, Горі, Поті? (до речі, російські військові підтвердили втрату одного Ту-22 и одного Су-25). Ким виправдане? Який нахрєн мандат дає право бомбардувати міста іншої країни? Ні, я не помічаю, щоб це було виправдано. Ніхто, крім кремлівських гебістів, цього не виправдовує; навпаки, світ солідаризується з Грузією. Коли б грузинська авіація бомбардувала Санкт-Петербург, я би з вами, може, й погодився, а так маємо зворотню картину.
А якщо ви переймаєтесь долею ніби російських громадян, яких ніби треба захищати, почитатйте краще на Обкомі, там є цікаві паралелі:
http://obkom.net.ua/articles/2008-08/08.1438.shtml