Ви переглядаєте тему Південна Осетія в розділі Політика, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від Victorious Гадаю, він не думав, що Росія тупо попхне свою військову міць ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
Історія вчить, шо ніколи не варто недооцінювати супротивника, але, хто вчиться у тієї історії? Пригадайте, як Винниченко відмовився від допомоги чехів, бо вірив, що Росія не нападе? А тепер пригадайте одну з останніх ток-шоу "Свобода Слова" з Жириком, ні на що не наштовхує? Востаннє редагував Odo: 08.08.2008 о 18:02. | ||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
| |||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
08.08.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Ну дик південні осетини і абхази то прямі вороги а не манкурти зі своїх.Плюс їх не половина Грузії.Осетин і абхазів вірніше порівняти з російськими шовіністами в Криму а не з проросіійськими силами інших регіонів нашої країни | ||
| Користувачі, що подякували Коновалець за цей допис: |
08.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
Ну цим явищем ми, мабуть, унікальні, хоча... є ще білоруси з такою ж, коли не більшою кількістю манкуртів серед своїх. Що тут скажеш, добряче відбили народові його історичну пам’ять серпом з молотом... | ||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
У білорусів проблема набагато гріша за нашу.У нас хоч є Схід і Захід Білорусь же це сплошний Донбас(не хочу ображати жителів цього регіону та і самих білорусів але це так).Рівень розвитку білоруської иови такий що в містах нею навчаються в школах відстоків 3-4 населення а вузів білоруськомовних взагалі немає.Ну про те що там замість національної радянська символіка я вже мовчу.От до чого призводе так звана двумовність закріплена законодавчо. Щодо теми обговорення то цікаво що і абхази з осетинами прагнуть не до реальної незалежності а до того щоб змінити грузинську кришу російською. | |||
08.08.2008
| [permalink] | ||
| зажмурена панночка |
Ой панове,почиває наш Донбас на печі поряд з грузином,волосатим і чорним,мов дідько,калатавшим за бабуїновою звичкою себе в ґрудь і кричав- "Я-русский,я раділся нє в гдє-то,а в СССР!!!". Щойно в новинах почула,що за добу загинуло півтори тисячі його співвітчизників також народжених десь там....Кажуть Цхінвалі пав... Востаннє редагував Glam00: 08.08.2008 о 23:21. | ||
08.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
чеснокажучи, аналізувати хід історії мені важко, але щось інтуїція мені підказує, що ніяких грузинських (читай= смачних, таких якими пахне дитинство) мандаринів Росія взимку не побаче. А якшо не пощастить - ми теж. І будемо, товариші, з вами в кращому випадку давитись турецькими,100% генетично модифікованими. без смаку, запаху і спогадів. | ||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| зажмурена панночка |
Відповідь:
Хоча який сенс-от зараз дивлюсь "ВЄСТИ"- гонять на CNN i BBC, називають їх інфу про те звідки ноги ростуть в конфлікту не відповідаючою реаліям,а коменти-необ"єктивними! От всі м...я по світу брешуть, і адні "ВЕСТИ" у штурвала! Востаннє редагував Glam00: 08.08.2008 о 23:42. | |||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
бо взагалі не розумію, причину конфлікту.. (соромно) | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Південна залізниця прийняла кременчуцькі вагони | RSS | Теревені | 0 | 17.08.2007 18:50 |
| Південна залізниця прийняла в експлуатацію 100 кременчуцькі вагони | RSS | Теревені | 0 | 17.08.2007 18:12 |