![]() | |
Ви переглядаєте тему ПОЛИТИКА как кидалово в розділі Політика, що є підрозділом форума Інтереси; Наша Украинская политика... мда... Нет слов, но нельзя не отдать должное нашим изворотливым деятелям, как ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.05.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Востаннє редагував Жук©®: 09.05.2008 о 04:03. | ||
| Користувачі, що подякували Жук©® за цей допис: |
09.05.2008
| [permalink] | |||||
| Постійний відвідувач |
Шановний Жук, я цілком погоджуюсь з назвою теми, але не зовсім можу погодитись з її змістом. Ви чомусь покладєте провину на Кулика і Кульчинського. Ви пишете: Цитата:
Ви далі пишете, що Цитата:
Не знаю що поганого зробив Кульчицький, який Цитата:
Мені здається, що винні в багатьох негараздах все-таки інші люди, які сиділи тишком-нишком, очікували, а потім вхопили свій шмат, і тепер указають перстом на рухівців, які нібито щось там розвалили. Ті, хто привласнив країну - Ахметов, Коломойський, Пінчук, Суркіс, Порошенко та інші мільярдери - не були рухівцями. Тому закликаю Вас бути більш точним в оцінках. Що стосується шаших коментарів про Преза і Прем'єра - цілком згодний. | |||||
10.05.2008
| [permalink] | ||||
| Постійний відвідувач |
Цитата:
вот только написать решился... Опять же, сцуко, для ВАС народ свои мысли публиковать решитлся - поверьте мне я не прокинут так как большинство из вас был или еще будет Цитата:
І не треба!!!! нема слів.... небередіть душу.....!!!!!!!! не зрівнюйте партію ворів НСНУ з НРУ - де були (я писав до якого моменту) порядні люди. зараз і туди добрались свійські хлопці Востаннє редагував Жук©®: 10.05.2008 о 00:28. Причина: Automerged Doublepost | ||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КИДАЛОВО - Інтерактивні ігри для дорослих - ЛОХОТРОН на ictv ??? | Жук©® | Кидалово | 36 | 01.09.2008 23:35 |