Ви переглядаєте тему Вступление в НАТО в розділі Політика, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від Vampiria наши это президент, рада, кму Честно говоря я не заметил чтобы ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
18.04.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
Честно говоря я не заметил чтобы перечисленные субъекты бесновались по вышеизложенным поводам (правда не знаю что такое - кму). Они заняты дележкой власти, им не до того. Но, отвлекаясь от наших "достойников", могу сказать что если страна хочет чтобы ее уважали, за наезды на нее надо сразу по рукам давать. Иначе данную страну просто не будут уважать, не только жители ее, но и соседи. | ||
19.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
дозвольте я скажу. справа в тому . що ваша думка (противників нато або прихильників ) не рішаюча. Держава потихеньку робить усе щоб привести свою армію до стандартів нато. скорочює , реформує.а то шо ви тут розповідайєте вельми цікхаво почути. але нажаль лінії урядів це не змінить. | ||
19.04.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
картошку пора садить, окучивать - усе на поля! чтобы мысли дурные в голову не лезли ![]() | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Янукович обіцяв вступити в НАТО до 2008 року | RAMM | Політика | 3 | 05.02.2008 21:36 |
| НАТО | rust | Гумор | 3 | 26.01.2008 00:15 |
| Навіщо Україні НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |
| Через НАТО – до дружби з Росією? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |
| Що таке НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |