Ви переглядаєте тему Вступление в НАТО в розділі Політика, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від SnegoVik Здоров, Меладон и все присутствующие ... Я не ярый фанат УНИАН ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.02.2008
| [permalink] | |||
| пыщщщь!! |
Відповідь:
а то сам както несвой | |||
20.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
20.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Так, на народ им чихать.... они для экзальтированых бабушек это делают, авось купятся??? если бы это было действительно четкой принципиальной позицией, то неболо бы, ранее подписаных Януковичем договоров, касающихся и НАТО в том числе. Все отмазки. цели не там, куда ведут шарики:)))) | ||
20.02.2008
| [permalink] | |||
| пыщщщь!! |
Відповідь:
12 вся співпрація крайн нато з іншими суворо контролюється, зокрема США 13 за нашого економічного стану і політичної стабільності чекати інвестицій нам варто лише від власних олігархів які дорвались до влади 14 при теперішній ситуації жодний розумний фінансовий манагер не порадить інвестувати в україну, а як ситуація покращется то інвестиції і так будуть без вступу до нато 15україна і так конкурентноздатна в оборонному комплексі, який має 2 проблєми - неконкурентні діїї з боку країн нато на світовому ринку і постійні намагання крайїн нато усунути конкурента по танкам, бронємашинам, стрілецькій зброї, системам РЛС 16 як вступим в нато зразу поліпшиться клімат? - памоїму звіздйож чистай вади 17, так поліпшить але в вступити в ЄС можна і без членства в нато а членство в нато не гарантує такого вступу 18Україна і так постійцно під зовнішніми впливами, витіснити не переферію не вдасця - оскільки через Україну йдуть труби - питання в тому - хто їх контролюватиме 19 авторитетні ЧЛЕНИ - хочуть лишатися авторитетами , впливати і контролювати іншим. чи не стоїть тут вибір - кому служити будемо?(ремарка:риторично) 20 яких саме сил набиратися? як краще плюнути на когось? і які тепличні умови? нерозумію! той хто писав чи сам не розумний чи інших сприймає за дебілів. Тепличних умов небуде - хочете жити краще - то покращуйте своє життя! ніхто окрім вас його не покращить! розумним не потрібні конкуренти! | |||
| Користувачі, що подякували Meladon за цей допис: |
20.02.2008
| [permalink] | ||
| пыщщщь!! |
дуже дивно чути таке від людини яка не знає де я і чим живу при цьому робить якісь осудливі висновки що до мене немає в мене закидонів і тебе я не посилав шкода що ти у всіх дискусіях переходиш на особистості замість відстоювання своєї точки зору низько це і не достойно інтелігентної людини | ||
| Користувачі, що подякували Meladon за цей допис: |
05.04.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Янукович обіцяв вступити в НАТО до 2008 року | RAMM | Політика | 3 | 05.02.2008 21:36 |
| НАТО | rust | Гумор | 3 | 26.01.2008 00:15 |
| Навіщо Україні НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |
| Через НАТО – до дружби з Росією? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |
| Що таке НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |