Ви переглядаєте тему Вирок капіталізму в розділі Політика та Історія, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; 15 років капіталізму обернулись для України не меншою катастрофою, ніж комунізм. 5 мільйонів українців незворотньо ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
19.12.2007
| [permalink] | ||||
| Гуру |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
| Користувачі, що подякували Gonosuke за цей допис: |
19.12.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Всьо може бути. Воно все до того йде - боюсь нашу Україну вже ніщо не врятує...тільки диво. | ||
19.12.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
А ти щодня працюєш на благоустрій своєї країни? І хто каже, що диво хтось чекає нічого не роблячи? Я його не чекав і не чекаю, бо див не буває. Але бувають невдоволенні життям, помішані на своєму его, постійно незадоволені іржаві банки... | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
19.12.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Вот тока я ж блин не наукраинском общаюсь... А так, я помогаю 500-стам людям ЭТОЙ страны, получать зарплату, с которой контора платит НАШЕЙ стране налоги. Я воспитываю ребенка, рассказывая какая у нас замечательная страна, но блин на русском. (простите не на ридной мови). Я вожу его в Лавру, говорю ему что это святыня РУССКОГО-СЛАВЯНСКОГО народа. Я не меняю свои языковые, политические предпочтения, в зависимости от цветов в парлементе, власти и социального строя страны. Хотя стране этой, глубоко, извиняюсь, насрать на меня и на ребенка. И я это понимаю. И посему сам ему внушаю гордость за МОЮ страну. У ребенка есть прво выбора, и я е му это предоставляю. Хочет он говрить на укринском, я с ним говрю на украинском, хочет на русском, пожалуйса, хочет на хинди... выучу... ЗЫ Верни цитаты из "Собачьего сердца", там все сказано. | |||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
19.12.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Не путай поняття "працювати на себе" і "працювати на країну". Мене не турбує на якій мові ти пишеш. Платити податки і щось робити для країни - це для тебе одне і теж саме? Тобто люди в в'язницях сиділи, вмирали в окопах за те, що хотіли звільнити Україну, а ти такий молодец - платиш податки - вибач як я відразу не докумекав. Тобі також насрати на нашу країну, на її мову і народ. Ти ростиш свою дитину, молодець. Я ніколи не сумнівався в твоїй логіці і аналітичному складі розуму, "дитина" хоче! Ти б її ще в перший рік запитав, чи хоче вона спілкуватися російською. Думаю твоя "пропаганда" дасть свої результати, будемо мати ще одного українофоба. Справа не в цитатах, а в тому, що ти дописуєш до них, чи ти порівнюєш себе з Булгаковим? | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |