Ви переглядаєте тему Мог ли Янукович победить Майдан? в розділі Політика та Історія, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Разом нас багато, нас треба лікувати! Я не про помаранчевих, не про блакитних і не ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
24.11.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Разом нас багато, нас треба лікувати! Я не про помаранчевих, не про блакитних і не про білих-я про всіх лідерів разом, тому що вони шкодять країні, навіть якщо серед їх послідовників є ідеалісти, які справді вірять у святу ідею, яка здається такою гарною і справжньою, коли про неї натхненно брешуть різнокольорові вожді. Жахливо складене речення, але реалії ще жахливіші. Востаннє редагував Руда: 24.11.2007 о 00:43. Причина: Automerged Doublepost | ||
| Користувачі, що подякували Руда за цей допис: |
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Новачок |
Парни,парни не ругайтесь. Я сам из РФ,и видел,как наши СМИ освещают Майдан,и кого они поддерживают,но... то что было в Киеве в 2004-это не революция. В 1993 г в РФ была попытка революции,с танками,расстреливающими парламент,с горами трупов во дворе здания ВС РФ, И НЕ ДАЙ бОГ УКРАИНЕ НАСТОЯЩИХ РЕВОЛЮЦИЙ | ||
| Користувачі, що подякували сфинкс за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Янукович обіцяв вступити в НАТО до 2008 року | RAMM | Політика та Історія | 3 | 05.02.2008 21:36 |
| Президент Янукович | fragov | Гумор | 5 | 29.10.2007 19:05 |
| Янукович проведе виїздне засідання Кабміну в Полтаві | RSS | Теревені | 0 | 22.08.2007 09:20 |
| Янукович проведе виїздне засідання Кабміну в Полтаві | RSS | Теревені | 0 | 21.08.2007 12:45 |
| Ющенко и Янукович договорились о создании широкой коалиции после выборов | Marisya | Політика та Історія | 39 | 10.08.2007 14:14 |