Ви переглядаєте тему В Україні тепер як в Європі – незалежні стипендії для розумних студентів? в розділі Політика та Історія, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Батьки почали тиснути на мене – кажуть, ти хлопець дорослий, пора вже самому платити за ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Саме про цю стипендію нічого не чула і не можу навіть уявити чи реально отримати її, але знаю напевне - подаватися варто!!! Коли ти подаєшся на стипендію, в тебе є мета, є заняття, постійно в голові блукають думки. Ти відчуваєш себе зайнятим собою і крокуючим вгору. Я отримала стипендію від DAAD на п*ятому курсі. Це була маленька стипенція, на літні курс. Але наскільки змінила вона моє ставлення до себе самої. Я жодного разу не жалкувала, що подалася. І навіть якби я її не отримала, сама підготовка, процес подання документів виховує. Єдине, про що дійсно пожаліла, так це про втрачений час. Якби не закінчилося навчання, я пішла б далі, подавалася б на інші стипендії. | ||
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
А почему бы и нет? Попробовать всегда интересно, однако подработок вне учебы надежней будет. ;) помню, я свою первую стипендию: 2 пачки маргарина и шоколадка(на тортик )…это все, что купить смогла (1997) :sarcastic: | ||
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Так не густо , але мабуть отримала задоволення від того , що не кожен може отримати , а ти змогла???????:superman2: !!!!! | ||
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
6000 грн/рік Вистачить трішечки на більше ніж маргарин :) Мається на увазі не звичайна стипендія, таку отримати не так вже і складно | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
| ||
| Користувачі, що подякували madcat за цей допис: |
28.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Прочитала умови. Цілком реальні, досить таки звичайні умови для конкурсу такого типу. Якшо є ідеї і публікації-виступи-дипломи і тп, подавайся цього року. Якшо ні, треба в цьому році активно приймати участь у конференціях, семінарах і тд а наступного подаватися. Хоча, прочитай все сам, проаналізуй, подання документів цього року не обмежує можливості в наступному, так шо - вперед!!! Щасти!!! | ||
29.08.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| рівень зарплат в Україні. | Полтавський кіт | Теревені | 41 | 30.03.2008 21:06 |
| середньо статистичний хабар в Україні | Полтавський кіт | Теревені | 1 | 29.03.2008 21:24 |
| Геноцид в Україні | fragov | Кіно | 0 | 01.11.2007 11:01 |
| Gmail тепер підтримує IMAP | fragov | Новини ІТ | 4 | 31.10.2007 21:11 |
| Навіщо Україні НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |