Ви переглядаєте тему "Антикризисная коалиция" в розділі Політика та Історія, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Я вот посоветую всем просматривать один замечательный сай http://www.korespondent.net , PS: только не подписуйтесь на ...
| Результати опитування: С приходом "голубых" ко власти моя жизнь: | |||
| Улучшилась | | 17 | 50,00% |
| Ухудшилась | | 12 | 35,29% |
| Не изменилась | | 5 | 14,71% |
| Голосували: 34. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Я вот посоветую всем просматривать один замечательный сай http://www.korespondent.net, PS: только не подписуйтесь на рассылки, там их сильно много... хотя если времени много для чтения, то вперед... | ||
06.02.2007
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
| |||
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Можу лиш нагадати слова Чечілля, що демократія є поганим устроєм, одначе всі інші устрої ще гірші. А засадничим моментом демократії є ротація еліт. Тобто, не діждемося ідеальних політиків ніколи, а єдиний спосіб змусити їх пам"ятати про людей і державу - періодично їх міняти місцями. Цивілізований світ нічого кращого досі не придумав. | ||
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Сталін в Україні це вже зробив свого часу. Ми й досі оговтатись не можемо від такого "позітіву". Історія чітко свідчить, що "залізна рука" при пильнішому розгляді виявляється "залізною рукою" лише для захисту своїх меркантильних інтересів. Ну от завжди так було і є... У Північній Кореї, де людям дихнути зайвий раз не дають і де скоро ані їсти, ані вдягнутися не буде в що, - Улюблений Керівник є давнім любителем французьких коньяків. | ||
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
| ||
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
И на сколько тем госслужащим повысили зарплату? На 50 гр? Это называется повысили? Меня госслужба тоже касается... Единственое кому благодарна я это Юльке за 8 тыщ., которые Янукович хотел отобрать, теперь хоть ребенка мона первый год протянуть. Правда и того мало. Я согласа с Юлой, нету для них просто закона. Они уже не берут во внимание ни закон, ни Конституцию! Топчут её, для них она просто не существует. Нас бы простых людишек уже бы давно посадили, так мы ещё бы заплатили шоб нас посадили... И нармальных правящих у нас не будет, никада... Потому что народ у нас такой! Дурацкий... Все токо себе... Но чисто для мести я бы всех их ростреляла... Токо почему то нету у нас таких героев... А жаль... | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика та Історія | 0 | 30.09.2007 23:41 |
| Хтось "розкрутив" сайт БЮТ за словами "капец стране" | fragov | Різне | 0 | 17.09.2007 19:28 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 28.06.2007 00:38 |
| Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" | Вепр | Політика та Історія | 0 | 16.04.2007 19:03 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Афіша Полтави | 16 | 02.12.2005 13:58 |