>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 19.10.2006   [permalink]
Гість
World Запрошення на Форум Українського Козацтва!

Сучасне Українське Козацтво!

[kozatstvo.kiev.ua]

Найповніша та найактуальніша інформація про Сучасне Козацтво. Перший Форум Українського Козацтва в мережі "Інтернет Україна", в якому є можливість для Вас взяти участь в живому обговоренні найгостріших питань сьогоднішньго втілення в життя ідеї Козацтва:
Шлях правильного Відродження і Розвитку Козацьких Традицій;
Політика і Економіка Козацьких товариств;
Питання "Козацької віри";
Література (вільне завантаження);
Новини, події, акції козаччини.
Старий 21.10.2006   [permalink]
Я.

Re: Запрошення на Форум Українського Козацтва!

хххххххххххххххххххххххх

Востаннє редагував fragov: 21.10.2006 о 21:06.
Частий гість

Відповідь: Re: Запрошення на Форум Українського Козацтва!

Відповідь:
Допис від Def
хххххххххххххххххххххххх
Жесткий ты перец :gun: , ;)
2Taraslt
Ща заценим страничку...хм, знавал я одних казаков, с Кременчуга, еще во времена выборов...и должен сказать общение с этими людьми немного отбило охоту вступать в казачество :), хотя мож вы не такие :banm:

Востаннє редагував fragov: 21.10.2006 о 21:06.
Я.

Re: Запрошення на Форум Українського Козацтва!

Оттуда...

Нам, українцям, треба не лдінуватися, а серйозно відновлювати свій мовний потенціал. Адже наша мова - це божественна мова, і це треба знати, розуміти, сприймати.
Щодо поганого знання історії, то, на жаль, ці безбатченки росіяни он ніяк не можуть знайти свої історичні витоки і все ще лізуть зі своєю історією до нас. А щодо нас самих, то ми, українці, на жаль, також не знаємо, що ми є корінною орійською нацією, яка у свої часи була панівною у світі.
Дякую.

И ещё...

Пішов ти..., москаль клятий, нехресть чортовий. Лізь у своє болото північне назад і чекай що монголи знов прийдуть щоб Руські городи поройнувати і таким як ти, стервятникам, було де поживитись. Жди в своєму болоті і квакай поки кінець світу не прийде... Скічились казки московські.-Досить! наслухались вже вас жидопоклонників свинорилих.

Палата номер пять. :wow: :fool:
скажений завсідник :)

Відповідь: Re: Запрошення на Форум Українського Козацтва!

Відповідь:
Допис від Def
Оттуда...
Пішов ти..., москаль клятий, нехресть чортовий. Лізь у своє болото північне назад і чекай що монголи знов прийдуть щоб Руські городи поройнувати і таким як ти, стервятникам, було де поживитись. Жди в своєму болоті і квакай поки кінець світу не прийде... Скічились казки московські.-Досить! наслухались вже вас жидопоклонників свинорилих.
Деф, ти случайно не друг Меладона? В любом случае ведешь себя по его схеме. Почему не написал сам пост, на который и последовал этот ответ или разделяешь мнение того автора???

А вот, на что было так отвечено:

Відповідь:
Слыште Казаки) Вам не стыдно на ДЕРжавнойМОВой испражняться?
Над ней весь мир смеется, и учить этот суржик врядли кто будет.
Хазяйка свидомого быдла, Гандонолиза Райз и та на русском училась говорить. Ангела Меркель, да и даже Африканские лидеры врядли будут на дермове испражняться))))

Может ну ее?
Имхо: написал это моральный урод и эта мразь заслуживает такого ответа.
Старий 22.10.2006   [permalink]
Я.

Re: Відповідь: Re: Запрошення на Форум Українського Козацтва!

Відповідь:
Допис від Admin
Деф, ти случайно не друг Меладона? В любом случае ведешь себя по его схеме. Почему не написал сам пост, на который и последовал этот ответ или разделяешь мнение того автора???
Честно говоря, я не дочитал весь флуд который был на этом форуме.
Прошу прощения. Я возможно был не обьективен.
Но идеи национализма которые сейчас возрождаються В Украине меня не радуют.
p.s. С Меладоном я не знаком.
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Набір модераторів на форум fragov Робота Полтава форуму 12 26.11.2008 00:51
Зупинити зараз!: Сєверодонецьк може стати початком "українського Косово"! Taraslt Політика та Історія 31 31.12.2007 20:15
День скорботи за жертвами геноциду українського народу G85 Політика та Історія 8 22.09.2007 19:17
В Кременчуці - Інвестиційний Форум RSS Теревені 0 28.08.2007 16:23

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.