Ви переглядаєте тему Запрошення на Форум Українського Козацтва! в розділі Політика та Історія, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Сучасне Українське Козацтво! [kozatstvo.kiev.ua] Найповніша та найактуальніша інформація про Сучасне Козацтво. Перший Форум Українського Козацтва ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.10.2006
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
2Taraslt Ща заценим страничку...хм, знавал я одних казаков, с Кременчуга, еще во времена выборов...и должен сказать общение с этими людьми немного отбило охоту вступать в казачество :), хотя мож вы не такие :banm: Востаннє редагував fragov: 21.10.2006 о 21:06. | |||
21.10.2006
| [permalink] | ||
| Я. |
Оттуда... Нам, українцям, треба не лдінуватися, а серйозно відновлювати свій мовний потенціал. Адже наша мова - це божественна мова, і це треба знати, розуміти, сприймати. Щодо поганого знання історії, то, на жаль, ці безбатченки росіяни он ніяк не можуть знайти свої історичні витоки і все ще лізуть зі своєю історією до нас. А щодо нас самих, то ми, українці, на жаль, також не знаємо, що ми є корінною орійською нацією, яка у свої часи була панівною у світі. Дякую. И ещё... Пішов ти..., москаль клятий, нехресть чортовий. Лізь у своє болото північне назад і чекай що монголи знов прийдуть щоб Руські городи поройнувати і таким як ти, стервятникам, було де поживитись. Жди в своєму болоті і квакай поки кінець світу не прийде... Скічились казки московські.-Досить! наслухались вже вас жидопоклонників свинорилих. Палата номер пять. :wow: :fool: | ||
21.10.2006
| [permalink] | ||||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
А вот, на что было так отвечено: Відповідь:
| ||||
22.10.2006
| [permalink] | |||
| Я. |
Відповідь:
Прошу прощения. Я возможно был не обьективен. Но идеи национализма которые сейчас возрождаються В Украине меня не радуют. p.s. С Меладоном я не знаком. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Набір модераторів на форум | fragov | Робота Полтава форуму | 12 | 26.11.2008 00:51 |
| Зупинити зараз!: Сєверодонецьк може стати початком "українського Косово"! | Taraslt | Політика та Історія | 31 | 31.12.2007 20:15 |
| День скорботи за жертвами геноциду українського народу | G85 | Політика та Історія | 8 | 22.09.2007 19:17 |
| В Кременчуці - Інвестиційний Форум | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 16:23 |