Всі бажаючі приєднатися до розсилки статей, підготованих працівниками ЦЗГ УМВС, пишіть тут, або надсилайте листа за адресою czg@mia.pl.ua. Якщо ви вважаєте, що взаємодія та інформування налагоджено не на достатньому рівні, я з увагою Вас вислухаю
Вы просматриваете тему Взаємодія зі ЗМІ в подразделе Пожелание для ЦЗГ, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Всі бажаючі приєднатися до розсилки статей, підготованих працівниками ЦЗГ УМВС, пишіть тут, або надсилайте листа
Всі бажаючі приєднатися до розсилки статей, підготованих працівниками ЦЗГ УМВС, пишіть тут, або надсилайте листа за адресою czg@mia.pl.ua. Якщо ви вважаєте, що взаємодія та інформування налагоджено не на достатньому рівні, я з увагою Вас вислухаю
Не зовсім зрозуміло до чого приєднуватись.
приєднатися можна до розсилки статей, які підготовлені нашою службою. В них висвітлюється робота працівників міліції Полтавщини. Це, мабуть, більш актуально для представників засобів масової інформації.
Але, якщо Вам буде необхідно або цікаво - проблем я не бачу![]()
Якби мав більше часу - міг би розсилати з сайту natio.org.ua, що набільш підходить за тематикою. Або vechirnya.poltava.ua, хоча останній замерз на стадії розробки.
А що Ви хотіли розсилати? )
І також:приєднатися можна до розсилки статей, які підготовлені нашою службою. В них висвітлюється робота працівників міліції Полтавщини. Це, мабуть, більш актуально для представників засобів масової інформації.
Але, якщо Вам буде необхідно або цікаво - проблем я не бачу
Мені цікаво, але повторюсь, що немаю наразі часу. Коли буде час - повідомлю. Якщо таке все ж трапиться)
Домовились![]()