Щоб ви хотіли ще побачити на сайті? Що на вашу думку треба змінити? Буду радий вислухати всі пропозиції
Вы просматриваете тему Робота сайту в подразделе Пожелание для ЦЗГ, который находиться в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Щоб ви хотіли ще побачити на сайті? Що на вашу думку треба змінити? Буду радий
Щоб ви хотіли ще побачити на сайті? Що на вашу думку треба змінити? Буду радий вислухати всі пропозиції
Хочу побажати сайту удосконалення та більшої наповнюваності, а загалом претензій та питань не маю, бо він мені подобається...молодець той, хто ним займається...
Розробник не зовсім вміло склав сайт. Насамперед дизайн "хромає". Наповнення непогане. Навігація не найкраща.
Приберіть одну з навігаційних меню. Нехай наприклад ліва не блимає.
Опрацюйте графіку, щоб не було видно обламаних країв.
Раджу фон світлішим зробити.
Опрацюйте заголовок сайту і кнопки навігації змістіть з нього, бо заголовок же щось значить, напевно?
Дуже дякую за побажання та вказані недоліки на вашу думку.
З приводу навігації я з вами згоден, що дві навігаційних панелі непотрібні. Але, якщо Ви будете уважніші, то це проявляється тільки на першій сторінці, на інших рівнях присутня тільки одна панелька. Впринципі, заголовок я трошки допрацюю та приберу навігацію... Фон мені подобається - око не ріже, приємний відтінок, інші об’єкти відображаються чітко.
Щодо меню.. я бачив
Щодо фону.. в ідеалі фон з текстом контрастні. Зараз вони напівконтрастні. Хоча справа ваша. Зараз на torba.poltava.ua стоїть темно-синій текст на білому тлі(випадково прогавив в css файлі один колір, коли робив розмітку), на це скаржаться відвідувачі. Буду міняти на більш темний, або чорний. Подивлюсь що красивіше виглядатиме. Тому і Ви слухайте та робіть як вважаєте за потрібне. Як Ви і робите.)
Щодо кнопочок в лівому меню.. вони виглядають нормально тільки на білому тлі. треба або перемалювати, або зробити біле тло! )
Вище написав свою думку. Робіть як знаєте)
прийму до уваги )))
Як добре, коли побажання приймають до уваги! )
Чому так мало інформації та новин на вашому сайті? Недопрацьовуєте!!!
І подивіться, будь-ласка, сторінку ДАІ. Жах. Коли був останній допис? Невже немає про що сказати? І будь-ласка, більше інформативності не лише по місту, а й по області. Крім того непогано було би висвітлити весь особовий склад працівників області...
те, що мало інформації на сайті, я з Вами не згоден! Щоденно сайт оновлюється: 2-3 статті + зведення про найбільш резонансні події за добу по всій області, а не по місту. Взагалі, якщо Ви будете уважнішим, то інформація про роботу міліції на районах значно перевищує міську. За сайт ДАІ згоден, що рідко заливається інформація, тому ми намагаємося перекрити і даємо інформацію і по напрямку роботи ДАІ в тому числі.
Коли зявиться розділ про кримінально-виконавчу систему?