Дякую за змістовну відповідь. Приємно вислухати побажання розуміючуї та досвідченої в даних питаннях людини.
Звісно, "купу непотрібного тексту" прописує сам редактор. Але використовуються як css (так, без class), так і безліч function
наприклад,
Код:
function FP_swapImg() {//v1.0
var doc=document,args=arguments,elm,n; doc.$imgSwaps=new Array(); for(n=2; n<args.length;
n+=2) { elm=FP_getObjectByID(args[n]); if(elm) { doc.$imgSwaps[doc.$imgSwaps.length]=elm;
elm.$src=elm.src; elm.src=args[n+1];
також JavaScript
Код:
<script language="JavaScript">
<!--
if(MSFPhover) { MSFPnav10n=MSFPpreload("chiefs/_derived/index.htm_cmp_Ice110_vbtn.gif"); MSFPnav10h=MSFPpreload("chiefs/_derived/index.htm_cmp_Ice110_vbtn_a.gif"); }
// --></script>
Наступне. Я вважаю, що при наявності невеличкого сайту про оптимізацію говорити рано. Але в майбутньому, звичайно, буду оптимізувати. Розмір шрифту web 2 вибран мною ще на початку формування веб-дизайну сайту, міняти який я не збираюсь.
P.S. З приводу Вашого сайту marti-ua.info, то він мені сподобався, хоча дизайн та деякі моенти треба трохи допрацювати... але це я мабуть напишу вже на форумі вашого сайту коли з’явиться вільна хвилинка. (це стосується і інших сайтів)