Скоро сесія.
В одних уже, в інших ось-ось. Давайте допомагпти одне одному. Ділитися тим, що маємо![]()
Вы просматриваете тему Шпорки в подразделе Поиск курсовых работ, рефератов и книжек, который находится в форуме Студенческая жизнь; Скоро сесія. В одних уже, в інших ось-ось. Давайте допомагпти одне одному. Ділитися тим, що
Скоро сесія.
В одних уже, в інших ось-ось. Давайте допомагпти одне одному. Ділитися тим, що маємо![]()
1 - Управління фінансовою санацією підприємства
2 - Міжнародний менеджмент
3 - Лідерство (Нестуля С.І.) тести з правильими відповідями
кооперативный?
Рекомендую користуватися не шпорами, якшо вже є така проблема, а 2-ма телефонами і хендз фрі.
Маю великий досвід. Кращого методу здавання іспитів(не беремо до уваги такий варіант, як вивчання) поки що не бачила!!!
2 Тейл --- ага, він самий
І от іще відрила -- шпора на ГОС (якшо не помиляюсь, то вона) Загальноекономічний. Питань було кажись 30. З історії економічних вчень
Нє, ну вчить то воно да...було на перших курсах
Rinka, яка ти маладєц! Умієш шпорами користуваться))))) ото б мені так, бо ж доводиться спать з книжками за отой самий перший курс!
Та не вмію я! В мене великими буквами на лобі написано --- СПИСУЄ!!!!
То шоб душу гріли, шоб не з пустими руками ходити
мда....а я все сам сдавал, без шпор, не принято тут как то списывать
В принципі, я теж не великий прихильник такого способу. Бо те, шо в тебе в голові - воно твоє, дивись, може колись і знадобиться. Але нікого судити не беруся. Бо причини є різні. Є предмети нецікаві або конкретно твоїм мозгам не підходящі, а здавати доводиться, буває і так, шо за розкладом в тебе 5 семінарів і стільки ж лекцій, а на екзамен 60 питань. І нема часу на підготовку. Бо шо ж -- а нашо студенту спати. От я у ваші роки по 3 години спала, як казала одна наша поважна пані професор.
А якшо чесно, то оце все величезний ОФТОП, бо тема то не для рассужлєній морально-етичних аспектів створювалася.
Ihor, "тут" я так поняла багато чого не принято
Маю в електронному варіянті книжки з буріння - дєвочки, налітай)))