Ви переглядаєте тему Як Ви оцінюєте роботу міліції Полтавщини щодо забезпечення громадського порядку... в розділі Питання щодо роботи міліції, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Як Ви оцінюєте роботу міліції Полтавщини щодо забезпечення громадського порядку, боротьби зі злочинністю?...
| Результати опитування: То як? | |||
| Задовільно | | 2 | 12,50% |
| Незадовільно | | 14 | 87,50% |
| Не можу відповісти | | 0 | 0% |
| Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Щодо забезпечення громадського порядку - хм... Так собі. Роботу видно (зокрема, одного разу патруль виручив мене вночі в центрі Полтави, коли мав місце "затяжний діалог" із двома невідомими), але загалом ситуація критична, міліція не справляється. Хуліганство процвітає. Раз по раз чую від знайомих про випадки, коли малолітні відморозки жорстоко б'ють когось натовпом. (Хоча це не стільки до міліції питання, як до школи) Причому якщо в Полтаві ще на щось можна сподіватися, то в сільській місцевості негайно потрібні рішучі заходи. Один дільничий інспектор на своїй території реально нічого вдіяти не може, окрім писати протоколи по готових фактах. Зовсім недавно мого знайомого сильно побили двоє хлопців, нанесли важкі травми. Просто за відмову піти й купити пляшку горілки. Я ще не знаю, на якому етапі зараз ця справа і чи звертався він взагалі до міліції, але ті двоє були абсолютно впевнені в безкарності - це свідчить, настільки поширені подібні явища. | ||
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
а у меня недавно пытались украсть велосипед с болкона. со 2ого этажа в центре города, по сбитой из досок лесницы. когда приехала милиция они сказали:"и из-за этого вы нас вызывали?" во-первых они вломились в квартиру, не представились и отказались предъявлять документы по нашей просьбе. как сказал один из них: "что не видно в чо я одет?" потом сказали:" зачем вы нас вызывали, мы хотим спать!" они просто не хотели заниматся этим делом. когда мы начали настаивать на протоколе и показаниях то они начали кричать типа нам некогда, у нас еще 4 трупа. в итоге они пообещали что придет участковый и этим займется, теперь я уже 2 недели жду участкового. который тоже не соберается приходить. ![]() ![]() ![]() | ||
17.01.2008
| [permalink] | |||
| Адмін ГУМВС |
Відповідь:
| |||
25.01.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
15.02.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 18:45 |
| Правове забезпечення екологічної безпеки | RSS | Теревені | 0 | 21.08.2007 11:34 |
| Можновладці ліберальні щодо Петлюри? | RSS | Теревені | 0 | 14.08.2007 09:56 |