Ви переглядаєте тему Виясняємо який оператор - кращий в розділі Оператори мобільного зв'язку, що є підрозділом форума Мобильні технології; Меня лично комбинация "МТС Первый"+"Супер Лайф" полностью устраивает)...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.06.2008
| [permalink] | |||
| горгона пилипівна |
Відповідь:
![]() ТОму раджу подумати, що треба від звязку. Київстар зручний двома секундами "на шару", тобто, коли ти додзвонився, і дзвінок зірвався, ти не платиш за з"єднання. А взагалі оператор це не суть. Мені наприклад не подобається МТС. Просто не подобається. Але можливо це й не означає, що то поганий оператор. Я просто певно знаю, щоо коли загублю картку (тьху-тьху) відновлю номер. Інший мені не по приколу, я до свого звикла ![]() | |||
10.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Гость,а ви ходите з двома телефонами? Чи телефон на 2 сімки? Чи міняєте sim-карти? Я хотіла скомбінувати двох операторів. Придбала перехідничок для двох сімок, але нічого доброго з цього не вийшло. Незручно. | ||
10.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ношу два телефона.Переходник не спасает,потому что одновременно две симки не работают.Мне удобнее с двумя телефонам,один на поясе,а второй в барсетке или кармане)Менять симки не советую,для телефона это не совсем благоприятно.Лучше купить дешевый телефон для звонков по второму номеру.Насчет двухсимного телефона информации не дам,но могу узнать если хотите,знакомый пользуется данной моделью,Самсунг D880 Duos. Вот ссылочки на двухсимные телефоны. http://ava.com.ua/product/101188/ http://eplus.com.ua/news/samsung_d78...-22-51-59.html | ||
| Користувачі, що подякували Гость за цей допис: |
10.06.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Я думав купити собі "двохсімний" телефон, але почитав каменти про них на різних сайтах і зрозумів, що краще купити ще один телефон. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Який Rock-Metal Ви полюбляєте? | Kach | Клуб шанувальників року | 21 | 26.06.2008 18:23 |
| Який IM Client Ви користаєте на своєму смарті? | Odo | Мобільні телефони та КПК | 6 | 31.05.2008 18:13 |
| Кращий благоустрій - у пологовому будинку | RSS | Теревені | 0 | 29.08.2007 11:21 |
| Кращий благоустрій - у пологовому будинку | RSS | Теревені | 0 | 29.08.2007 08:43 |
| 700 доларів - за кращий матеріал про корупцію | RSS | Теревені | 0 | 16.08.2007 11:24 |