Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.06.2008   [permalink]
Філософф

Re: Виясняємо який оператор - кращий

Меня лично комбинация "МТС Первый"+"Супер Лайф" полностью устраивает)
Старий 09.06.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
Так що, іти по "Київстар"? Так там немає 0 коп нічого...І є плата за зв"язок... Роздумую над Супер МТС...Правда не подобається ота обов"язкова плата кожні 25 днів.
Чесно кажучи, я коли брала свій стартовий пакет (і телефон в той самий день) дійсно мріяла про 0 коп. на багато куди. І три місяці була лафа. Потім все закінчилося. Номер в мене вже...ммм... понад 4 роки, і міняти я його не буду. Бо так вийшло що він в мене легко запам"ятовується, і взагалі, всі, кому треба, знають його. Мені теж страшенно не подобається купа номерів, чи то пак карток, і ні одна не відповідає.
ТОму раджу подумати, що треба від звязку. Київстар зручний двома секундами "на шару", тобто, коли ти додзвонився, і дзвінок зірвався, ти не платиш за з"єднання.
А взагалі оператор це не суть. Мені наприклад не подобається МТС. Просто не подобається. Але можливо це й не означає, що то поганий оператор. Я просто певно знаю, щоо коли загублю картку (тьху-тьху) відновлю номер. Інший мені не по приколу, я до свого звикла
Старий 10.06.2008   [permalink]
Гуру

Відповідь:
Допис від Гость Переглянути допис
Меня лично комбинация "МТС Первый"+"Супер Лайф" полностью устраивает)
Гость,а ви ходите з двома телефонами? Чи телефон на 2 сімки? Чи міняєте sim-карти?
Я хотіла скомбінувати двох операторів. Придбала перехідничок для двох сімок, але нічого доброго з цього не вийшло. Незручно.
Філософф

Ношу два телефона.Переходник не спасает,потому что одновременно две симки не работают.Мне удобнее с двумя телефонам,один на поясе,а второй в барсетке или кармане)Менять симки не советую,для телефона это не совсем благоприятно.Лучше купить дешевый телефон для звонков по второму номеру.Насчет двухсимного телефона информации не дам,но могу узнать если хотите,знакомый пользуется данной моделью,Самсунг D880 Duos.

Вот ссылочки на двухсимные телефоны.

http://ava.com.ua/product/101188/

http://eplus.com.ua/news/samsung_d78...-22-51-59.html
Користувачі, що подякували Гость за цей допис:
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від Гость Переглянути допис
Лучше купить дешевый телефон для звонков по второму номеру.Насчет двухсимного телефона информации не дам,но могу узнать если хотите,знакомый пользуется данной моделью,Самсунг D880 Duos.
Я думав купити собі "двохсімний" телефон, але почитав каменти про них на різних сайтах і зрозумів, що краще купити ще один телефон.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Старий 10.06.2008
rust
Допис видалив fragov. Причина: офтоп
Філософф

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Я думав купити собі "двохсімний" телефон, але почитав каменти про них на різних сайтах і зрозумів, що краще купити ще один телефон.
Вот вот Модели еще сырые,до ума не довели их.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Який Rock-Metal Ви полюбляєте? Kach Клуб шанувальників року 21 26.06.2008 18:23
Який IM Client Ви користаєте на своєму смарті? Odo Мобільні телефони та КПК 6 31.05.2008 18:13
Кращий благоустрій - у пологовому будинку RSS Теревені 0 29.08.2007 11:21
Кращий благоустрій - у пологовому будинку RSS Теревені 0 29.08.2007 08:43
700 доларів - за кращий матеріал про корупцію RSS Теревені 0 16.08.2007 11:24

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum