Ви переглядаєте тему PEOPLEnet оголошує про старт літньої акції в розділі Оператори мобільного зв'язку, що є підрозділом форума Мобильні технології; Rev.a Піпли ще запустили з середини літа. Я був одним з перших, хто підключався до ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Rev.a Піпли ще запустили з середини літа. Я був одним з перших, хто підключався до них в Полтаві. Практично - це варіант для тих, хто якимось іншим чином не може користуватися "традиційним" способом виходу в інтернет, якщо ж у Вас нема потреби в мобільності, або є можливість скористатися послугами інших провайдерів - забийте на цей Піпл Переваги - мобільність Недоліки - нестабільність, дуже сильно плаває швидкість, від 1.5 мбіт до 10 кбіт (це в центрі), постійні проблеми з модемом ZTE8700 (який час від часу висне, і не тільки в мене). | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| peoplenet, мобильная связь, мобільний зв'язок, пиплнет, піплнет |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Про PEOPLEnet | SeReDa | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 63 | 30.10.2008 11:19 |
| Результати Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2008» | Gonosuke | Авто & Мото | 34 | 30.03.2008 09:27 |
| Стільниковий ринок на двох (MTC та PeopleNET) | fragov | Оператори мобільного зв'язку | 0 | 01.11.2007 10:23 |