Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.06.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Hardware "Київстар" змінив умови послуги "Переказ коштів"

Починаючи з 2 червня, абоненти сервісів за передплатою "Київстар", зокрема DJUICE і Мобілич, за допомогою послуги "переказ коштів" зможуть перераховувати один одному не менше 1 гривні мобільних коштів.

Також оператора "Київстар" знизив і мінімальну суму залишку на рахунку абонента після користування послугою «Переказ коштів». Тепер ця сума складає 3 грн. Крім того отримувати кошти на свій мобільний рахунок можна тричі в добу, замість двох разів, як це було раніше. Решта всіх умов користування послугою залишилася без змін.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
горгона пилипівна

Re: "Київстар" змінив умови послуги "Переказ коштів"

fragov, дзеньки за інфу, пригодиться. Бо я навіть не знаю скільки я за що плачу, тобто не шарю про особливості власного тарифного пакету... Підключалася - були одні, а нині - хз.... все в світі плинне...
Філософф

КС опускается все ниже и ниже....
Пророк

на щет ниже и ниже,киевстаром я довольный хотя он уменя ток для серьезных звонков,остальными операторами пользуюсь чаще
Філософф

Відповідь:
Допис від Фото Охотник Переглянути допис
на щет ниже и ниже,киевстаром я довольный хотя он уменя ток для серьезных звонков,остальными операторами пользуюсь чаще
А МТС для серьезных звонков быть не может?Я лично свой КС на полочку уже давно закинул...
Пророк

МТС я еще не пробовал.
Філософф

Відповідь:
Допис від Фото Охотник Переглянути допис
МТС я еще не пробовал.
Разницы с КС никакой только тарифы ниже,а вобще лучше Билайн(правда я его к городскому оператору отношу)
Відповідь

Закладки

Теги
kievstar, киевстар, київстар, мобильная связь, мобільний зв'язок

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" fragov Політика 0 30.09.2007 23:41
Хабарі: прейскурант на "основні послуги" RSS Теревені 0 28.08.2007 13:51
19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" Voronopad Афіша Полтави 8 28.06.2007 00:38
Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" Вепр Політика 0 16.04.2007 19:03
1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 16 02.12.2005 13:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн