Ви переглядаєте тему Utel відкрив відділ обслуговування абонентів в Полтаві в розділі Оператори мобільного зв'язку, що є підрозділом форума Мобильні технології; nokia 6120 вирусов не нахватает никак, даже в программах которые ты устанавливаешь на смарте (владельцы ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.06.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
nokia 6120 вирусов не нахватает никак, даже в программах которые ты устанавливаешь на смарте (владельцы кивают головой и вспоминают мам родственников инженеров, которые плотно внедрили сертификацию ПО в 9 симбиан, кроме того, под симбианом виндовые вирусы работать не будут). Обрати внимание на автономность работы - при передаче данных телефон разряжается за 2-3 часа - то есть, несколько быстрее, чем при разговоре. HSDPA сьедает акумулятор еще быстрее. Так что если тебе ценна мобильность, то тогда телефон (+ запасная АКБ (две), и зарядка к телефону в сумке ноутбука ), а если инет будет с стационарным компьютером, то тогда только ЮСБ/ПиСиАй модем. huawei довольно известная в кругах телекоммуникаторщиков фирма, ихнее оборудование использует один из наших ОпСоСов. | ||
04.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Но я бы взял телефон) Вот новость неплохая. Неймовiрний лiтнiй сюрприз вiд Utel - Вiзьми гiгабайти з собою! Кожен, хто стане абонентом Utel з 1 по 30 червня 2008 року - отримає 1 Гiгабайт додаткового високошвидкiсного мобiльного iнтернету! Усiм абонентам, що здiйснили новi пiдключення на контрактну форму обслуговування Utel дарує по 1 Гiгабайту трафiку в мiсяць в мережi iнтернет протягом всього лiта! Всi неконтрактнi абоненти, що активують стартовий пакет у перiод дiї акцiї отримають 1 Гiгабайт високошвидкiсного додаткового трафiку у всесвiтнiй мережi iнтернет до повного використання! Поспiшайте пiдключитися та переконатися у шаленiй швидкостi мобiльного iнтернету вiд Utel! http://utel.ua/about/news.php?id=21 | ||
09.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
тебя радует*? у меня на пипле 100 грн за 2 г))) ет так для инфы у меня на пипле без всяких примочёк как минимал 100 кб макс 2.5мб почему такая не стабильность? потомушо сеть только появилась как и утел они только розвиваються!! кстате утел говорят что дорогой!! слушай бери телефон ми живём 21 веку! на вируса есть антивирусники я тебе дам силки,,. а с телом ти постояно в сети через тело в аськи сидиш на природе !! а дома через кабель!!( моё мнение ТЕЛЕФОН) он толькоша открил!! тарифы утела !! пацани ви не гоните!! там тарифы бушание!! ви просмотрите вариант как пипел темболие там обещяют скорость до3.6 мб!! Востаннє редагував balu22: 09.08.2008 о 10:55. Причина: Automerged Doublepost | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| utel, мобильная связь, мобільний зв'язок, полтава, утел |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Utel - мобільний зв'язок від Ukrtelecom'у | fragov | Оператори мобільного зв'язку | 4 | 09.08.2008 12:26 |
| Дискотеки в Полтаві? | клубни-клубни | Куди піти в Полтаві? | 20 | 02.04.2008 00:42 |
| mamanet в Полтаві | duemir | Музика | 2 | 24.01.2008 10:15 |
| Мережа 3G від Утелу (UTEL) скоро буде в Полтаві | fragov | Оператори мобільного зв'язку | 0 | 26.12.2007 17:39 |
| Чи є у Полтаві DJ-і? | Ukrop | Музика | 1 | 26.10.2006 12:13 |