Ви переглядаєте тему Фестиваль "АРТерия"??? в розділі Оголошення, що є підрозділом форума Полтава фотоклуб; Заметила вот такое объявление. Не серьезное какое-то. Странно, что не написано кто организатор, когда состоится ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
означає те, чим у нас в місті полюбляють займатися. ну наприклад, міськвиконком прибирає Корпусний парк. Ніби й корисна справа, але нашо її роздувати до неймовірних меж? або вшанування галушок... дуже високоінтелектуально як на "духовну столицю" коєю обзивають Полтаву.... | ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
до речі, галушки то є національна традиція й частина національного побуту. З висушених галушок навіть робили кулі, не знаю наскількі це було якісні кулі, але ж і мури зводили на розчині, в який додавали курячі яйця. Галушка - не тільки їжа, це ще й історія. Мені сподобалось те свято, напевне не тільки мені. Так чому б такі свята не проводити й надалі? | ||
| Користувачі, що подякували nolan за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо" | samaelkarima | Афіша Полтави | 0 | 24.05.2008 01:13 |
| Всеукраїнський ХІП-ХОП Фестиваль "Голос Вулиць 2007"! ВІДБІР!!! | Tet | Rap/Hip-Pop | 1 | 17.09.2007 21:57 |
| 2-ой открытый реп-фестиваль "Полтавский Шлях-2006" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 8 | 29.08.2006 14:58 |
| всеукраинский рэп-фестиваль "Интенсивная теRAPия-2" | Raps | Rap/Hip-Pop | 4 | 31.05.2006 07:27 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 13:58 |