Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.06.2008   [permalink]
Пророк

Re: Фестиваль "АРТерия"???

Відповідь:
Допис від nolan Переглянути допис
до речі, галушки то є національна традиція й частина національного побуту. З висушених галушок навіть робили кулі, не знаю наскількі це було якісні кулі, але ж і мури зводили на розчині, в який додавали курячі яйця. Галушка - не тільки їжа, це ще й історія. Мені сподобалось те свято, напевне не тільки мені. Так чому б такі свята не проводити й надалі?
Не проблема с праздниками галушек. Пусть будут.
И сердючки почетными гражданами города пусть будут.
Речь о том что мало альтернативного искусства, того же хай-тека.
Или скульптуры интересной. Пускай они будет идти вразрез с канонами, но это должно быть. - имхо.
Користувачі, що подякували RAMM за цей допис:
горгона пилипівна

Відповідь:
Допис від nolan Переглянути допис
до речі, галушки то є національна традиція й частина національного побуту. З висушених галушок навіть робили кулі, не знаю наскількі це було якісні кулі, але ж і мури зводили на розчині, в який додавали курячі яйця. Галушка - не тільки їжа, це ще й історія. Мені сподобалось те свято, напевне не тільки мені. Так чому б такі свята не проводити й надалі?
Лан, проїхали. Бо то все звісно ж імхо. І кращещось, аніж нічого. Але мене бісить до сказу, коли називають ЩОСЬ дуже голосно, а виходить звичайна попсня. Напрклад Арт-клуб 22. Де там АРТ? Суцільний сільський клюб па інтересам. От кав"ярня-книгарня Бабуїн, ото була веЩЧ! а тут...так... одна назва.
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
змія болотяна ОЧКОва

проводити такі свята дуже потрібно. і цікаво. просто не треба з них культів робити, так як це практикується зараз. Патамушо свято сала у страсну суботу - це круто канєшно, но якось так....
у нас зараз починається фігня, яка зазвичай зветься "окозамилюванням". Коли проводиться безліч свят з посмішками, веселощами і тп. А про справді нагальні проблеми, які треба вирішувати ось тут і зараз, таким чином "взори" відводяться. Такий собі піар.
Свята дуже потрібні, бо без них сумно й тоскно, але ж є і будні, коли не до сала і галушок.
а в нас виходить все навпаки - свято зі сльозами на очах.

Востаннє редагував aneisha: 09.06.2008 о 17:51.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
Старий 10.06.2008   [permalink]
Гість
Lol Re: Фестиваль "АРТерия"???

Здравствуйте! Это, собственно, организаторы фестиваля - "студенты". Начну с идеи фестиваля - поиск талантливых людей в Полтаве и области плюс возможность этим людям заявить о себе. Делается это пока на голом энтузиазме, так что sorry за "несерьёзность"
Планируем к концу месяца собрать участников (заявки на ящик artfest@ukr.net ), обговорим с ними идеи инсталляций - и 26 июля состоится "Перший Відкритий Полтавський Арт-фестиваль" .
Это так, вкратце, если какие вопросы или есть желание чем - то помочь, пишите
косой стрелок

что на данный момент уже сделано и что в непосредственных планах организаторов?
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від artfest Переглянути допис
Это так, вкратце, если какие вопросы или есть желание чем - то помочь, пишите
А яка допомога потрібна?
Гість

Зарегестрирован домен arteriafest.com.ua, разрабатывается сайт. Договорились с организаторами харьковского фестиваля non-stop http://www.mgallery.kharkov.ua/nonstop.htm, скульпторами из Львова, Киева (обмен опытом) запустили рекламку, в процессе организация места, подготовка рекламной продукции (флаера, афиши), беготня по спонсорам и общественным организациям, и т.д.

Насчёт помощи - в данный момент - очень желательна помощь в разработке сайта, ну и каждая здравая идея - тоже ведь помощь!
С миру по нитке, и , глядишь, арт-движение организуется....

Востаннє редагував artfest: 10.06.2008 о 22:20. Причина: Automerged Doublepost
Філософф

А есть ли у фестиваля тема, слоган, девиз?
Гість

Тема "Мистецтво сучасності", искусство современности, то есть...
Філософф

то есть это может быть что угодно? Например, классическая оперная ария из "Травиаты" и рэп? Классический пейзаж и нечто футуристическое из пивных крышек? Или только рэп и только нечто из крышек?
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо" samaelkarima Афіша Полтави 0 24.05.2008 01:13
Всеукраїнський ХІП-ХОП Фестиваль "Голос Вулиць 2007"! ВІДБІР!!! Tet Rap/Hip-Pop 1 17.09.2007 21:57
2-ой открытый реп-фестиваль "Полтавский Шлях-2006" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 8 29.08.2006 14:58
всеукраинский рэп-фестиваль "Интенсивная теRAPия-2" Raps Rap/Hip-Pop 4 31.05.2006 07:27
1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 16 02.12.2005 13:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum