Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3
Показано с 21 по 26 из 26.
    Пророк

Re: РОЗПОЧАТО НАБІР УЧАСНИКІВ Проекту «Школа лідера «Почни з себе – зміни країну»

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    Слухай, ти взагалі, щось крім пліток чув про США? В мене там 2 друга, які поїхали з України, ще кілька з самого США. В мене там дядько живе. Крім того, що народ там без сердця, ніяких інших проблем там немає. Живуть там всі дуже і дуже не погано. За найнижчу зарплату можна кожного тиждня по вихідних ганяти в Лас Вегас. А те що працювати треба - авжеж, це вже проблема нашої країни, що більшість наших співітчизників - ліниві звіздоболи, які намагаються робити вигляд, що вони дофіга знають, дофіга можуть, тільки щось їм не дає.
    Офтоп:
    извините за личный вопрос,а в каком штате у вас знакомые живут

part of me

Re: РОЗПОЧАТО НАБІР УЧАСНИКІВ Проекту «Школа лідера «Почни з себе – зміни країну»

МедведьЗлой, дядько в Сакраменто, Каліфорнія, переїхав туди пару років тому. Друзі вже обидва в Нью-Йорку. Один до цього об'їздив багато штатів, але зараз збирається почати вчитися в американському коледжі і обрав для цього Нью-Йорк. А американські друзі з Техасу в основному.
    Ответ Сообщение от Alex_Tee_ Посмотреть сообщение
    А ты наверное здесь остался потому что просто очень любишь НЭНЬКУ УКРАЙИНУ.
    Как же верим...
    Мені пофіг, в що ти віриш. Ти крім як язиком тіліпати ніфіга гарного робити не вмієш. А нє, ще намагаєшся робити з себе вигляд такого прохаваного ловеса, але намагатися не означає бути.
    Пророк

Re: Розпочато набір учасників проекту «Школа лідера «Почни з себе – зміни країну»

ну на нью-йоркскую минималку в лас-вегасе будет тяжело
    part of me

Re: Розпочато набір учасників проекту «Школа лідера «Почни з себе – зміни країну»

МедведьЗлой, ну ніхто не каже, що тільки ти туди приїзжджаєш, то відразу розпочинається свято. Мабуть саме це туго доходить до бидла з бувшого СНД, що будь-де треба працювати.
    Новачок

Слухайте, тут таке бурне обговорення чи варто їхати з країни чи ні, що в мене якось рефлексивно виникає бажання знову ж таки усіх бажаючих запросити на проект Школа молодлгл лідера "ПОчни з себе - зміни країну" і там вже все і обсудити)))
    Banned

Ответ Сообщение от furnik Посмотреть сообщение
    Слухайте, тут таке бурне обговорення чи варто їхати з країни чи ні, що в мене якось рефлексивно виникає бажання знову ж таки усіх бажаючих запросити на проект Школа молодлгл лідера "ПОчни з себе - зміни країну" і там вже все і обсудити)))
    А чего там обсуждать если есть нужная профессия и знание инглиш то вперед...
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3