готов начать опять бегать по утрам)))
Вы просматриваете тему Бег утром! в подразделе Общий раздел, который находится в форуме Общий раздел; готов начать опять бегать по утрам)))
готов начать опять бегать по утрам)))
Предлагаю маршрут по кольцу, расписание известно, выходишь, ждешь (типа автобуса), присоединяешься, выходишь через кольцо, ой, т.е. останавливаешься, все, кто знает время могут участвовать :- ))
~13 км :- ))
Да, дышать на полную грудь на самом загазованном выхлопами маршруте в Полтаве это ЗБС. И да, даже в 6 утра там уже достаточно транспорта.
Кажуть, що зранку бігати шкідливо для серцево-судинної системи.
Тому бігаю увечері. Правда, по Леваді - подалі від вихлопних газів.
Я бы к речке бегал, готов но настроить себя очень сложно
Ви один раз зробіть і воно піде. Бо як будете так налаштовуватися, то ніколи не побіжите. вже зараз скаладається враження, шо ви не готові починати взагалі.
Почала бігати, але ввчері, бо для мене, сови, вранці кожна хвилина сну дорога. Головне робити розминку і розтяжку по совісті і почанати не дуже азартно, бо травма гарантована, перевірено на собі, оклигаю і знову в біги.
До речі, про налаштування на біг, похваліться якимось знайомим чи друзям, що починаєте бігати, ще краще тим, що теж бігають. Одне випадкове питання про те, як ваші успіхи не погано мотивує почати, бо соромно якось сказати, що так і не зібрався... А як почав, то вже починає подобатись.
Да не хочу обманывать себя и вас, пока не бегаю, но буду, а все остально слова))) Пока если не начал то так значит надо, будет, все будет)))