может начнем обсуждать матчи ЧМ-2010? как по мне - то пока самое скучное начало всех ЧМ за последние лет 20 ((
Вы просматриваете тему Футбол - Чемпионат Мира 2010 в подразделе Общий раздел, который находится в форуме Общий раздел; может начнем обсуждать матчи ЧМ-2010? как по мне - то пока самое скучное начало всех
может начнем обсуждать матчи ЧМ-2010? как по мне - то пока самое скучное начало всех ЧМ за последние лет 20 ((
Ну чого ж скучно? Багато порушень правил, багато карток і багато дудок - шумно і весело)
та шо ж....уже 7 матчей сыграли - больше 2-х мячей ха игру не было (( не зрелищно....а дудки это кошмар )
Ну єсть такоє - тріхо вяло проходить чемпіонат:)
Але ж пробачте. Як вміють хлопці, так і грають. А може їм жарко (Африка - це вам не цацкі-пєцкі)? Або лінь? ))) Я не вважаю, що чим більше голів, тим краще. Головне - гострі моменти, коли ти вскакуєш і НУУУУУУУУУУУУ!!!!!!...., а воно - мимо! Мазіла, блін! Оце нормально, такого має буть багатенько)))
А дудки закалєбалі - мені важко дивитися, коли на голос коментатора накладається оцей низький гул. Шо за прикол? Руки б повидьоргувала. Нєльзя як нормальні люди? Сядь і дивись! Ну покричи! Но нашо оце дудіння?
у фанатов футбольных есть лозунг - "Дудка - атрибут ублюдка!" тут как раз подходит)
Бедная Австралия...
хоть немцы повеселили ))