ну тих які особливо умні можна залишить в стойлі, в стані конейі взагалі: мужик, жінка... головно шоб людина була хороша.
Вы просматриваете тему Мужчины в нашей жизни в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; ну тих які особливо умні можна залишить в стойлі, в стані коней і взагалі: мужик,
ну тих які особливо умні можна залишить в стойлі, в стані конейі взагалі: мужик, жінка... головно шоб людина була хороша.
Та отож. Або тобі добре з людиною, або ні.
А то: "які критерії при виборі..."! і вся х...ня. Тре в зуби позаглядать, аналізи подивитись (кал, моча, слина). Тіпа, шоб не рожать уродів!
Та от тільки забуваємо, шо уродів рожають уроди, шо б ви там не обирали. Ото таке!
Прям все такие категоричные,ой-ой-ой. А на самом деле все ВЫБИРАЮТ себе партнера по каким-то параметрам, или откидывают тех, с кем бы никогда не завязали отношений.
Я смотрю на недостатки, смогу ли я их принять, что б потом с этим человеком жить, а не постоянно бороться.
А нужен для того, что б чувствовать себя женщиной.
Ну то вже, перепрошую, інстинктивно. Це не вибір. А от мать, коли у вас п'ять коханців і з них ви обираєте одного, ото вибір. Але то так не по-людськи! бррр... от
а как ето? які параметри відчуття себе жінкою?А нужен для того, что б чувствовать себя женщиной.
а про вибирать: яке їхало, таке й здибало. тим більше, іноді обирають нас, а людина тоді думає - треба воно їй чи нєд.
А я не дуже й поняв хто "нужен"? Мужик? Откритіє однако...
sharasha, в мене якщо іменно Мужик, то асоціація - слесарь, замизганий, бааальшой, валасатий, з перегарчиком.... воно дуже екзистенційне питання, звісно. і головне, не враховується "счастлівая случайность" кли ти не шукаєш, а воно получається все як нада. це тоді в яку тему? нову создавать?
nickeler, ото ж воно "счастлівая случайность" і найкраща, як на мене.
А ще Мужик голосно відригує, чеше йайки і спльовує постійно зайву слину!))))
sharasha, та жінки тож рідко бувають янголами![]()
nickeler, та хто споріт, хто споріт?) Ми ж просто пра "настаящево" Мужика"!))) Чи нє? Чи я шось не туда?