эта ващє бальная тєма в этам гаду. патаму нічєго вам не расскажу![]()
Вы просматриваете тему Новий Рік, і все з ним пов’язане в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; эта ващє бальная тєма в этам гаду. патаму нічєго вам не расскажу
Дома, в кругу семьи
У кого-либо из друзей
В ресторане, ночном клубе
На работе
На природе
В одиночестве
эта ващє бальная тєма в этам гаду. патаму нічєго вам не расскажу![]()
Ищу парня с которым можно хорошо повеселиться на Новый Год, кому также скучно как и мне птшите polt.dum@rambler.ru
(маньякам, придуркам и малолеткам - не напрягайтесь!!!)
Короче ППЦ и нет у меня слоФФФ!!!Я никогда не мог въехать в подобные способы знакомства)) -Странные способы !! Я даже и не знаю кто кроме маньяков или малолеток на такое клюнет ))) и ты себе представляешь человека который согласиться встретить Новый Год совершенно с незнакомой девушкой ))) Да и тебе будет приятно отмечать с человеком которого ты совершенно не знаеш)))там на ларьке пацаны стоят пиво пьют - Я спрошу мот кому такое "счастье" и надо ))) а-а-а-а ты ж из Полтавы, а Я из Донецка - так что ничём не могу помочь ))
Короче не страдай фигнёй...!!!!
Перше, шо спадає на думку, коли чуєш "Новий Рік" - це "як же ж його святкувати" і потім "не так як в минулому" або "так кльово в минулому було"
В мене завжди зустріч Нового Року особлива. Це пов’язане з моїм днем народження, шо якраз напередодні. Тут є два варіанти: дуже гарно і весело святкується день народження або ... дуже гарно і весело святкується Новий Рік. Два свята підряд весело не буває - це факт. Одного разу був веселим саме ДН. Всю новорічну ніч я пила чай з м’яти, закутавшись у плед.
А ще мені дарують багато-багато подарунків
Особливо я "люблю", коли на день народження приносять два і кажуть - а це на новий рікабо на новий рік приносять один і кажуть - "ось, зі святами!"
А в дитинстві я дуже любила щедрувати і колядувати
І завжди просилася разом з братом іти посипати, але то виключно чоловіча справа!
Ну от...в людини знову Д.Н., а я на тому ж щаблі, що і в тому році - нікуди не просунулася
http://www.poltavaforum.com/tereveni...html#post10198
Отак...нахваляюся тільки...а сама, може й взагалі не зможу бути присутньою, бо як завжди ж... - отой Н.Р.
Нарядити ялинку отакими кулькамиі зеленим дощиком
Красааа!!!
А ще гірлянду з червоними вогниками, ніби засіла в ялинці ціла команда стрілків і пуляють![]()
А я мабуть буду сама з телевізором, бо всі роз2їхались, чоловіка запхнули в наряд, а колеги, з якими я приятелюю, не хочуть іти на корпоративну гулянку, а мені не хочеться там сидіти з "нєвєстами" передпенсійного віку й обговорювати всіх навколо.
Високі технології примудрились увійти до сфери, що класично була прихистком консервативних цінностей. Ідеться про різдвяні та новорічні подарунки. Отож що принесе цього року комп’ютерний Дід Мороз? Ялинкові прикраси з 1, 5-дюймовим кольоровим LCD-дисплеєм, на якому можна переглянути фотографії. Аби зробити цей Новий рік незабутнім та оригінально прикрасити свій будинок і ялинку, допоможуть ялинкові іграшки з несподіваним сюрпризом – убудованою рамкою для фотографій. Кожна така кулька має 8 Мб пам’яті, цього вистачить приблизно на 50 світлин, які можна демонструвати на кольоровому дисплеї і в режимі слайд-шоу, і по кадру. От такі ялинкові іграшки, що йдуть у ногу з часом. ©