А як вам ідея зібратися 31 грудня в Полтаві й зустріти Новий рік в колі користувачів форуму?
Вы просматриваете тему Новий Рік, і все з ним пов’язане в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; А як вам ідея зібратися 31 грудня в Полтаві й зустріти Новий рік в колі
Дома, в кругу семьи
У кого-либо из друзей
В ресторане, ночном клубе
На работе
На природе
В одиночестве
А як вам ідея зібратися 31 грудня в Полтаві й зустріти Новий рік в колі користувачів форуму?
Хіба що першого січня біля якоїсь з міських ялинок :)
Ой! Наконец-то я урасила по Новогоднему всю квартиру! :prankster: Так, снежынки везде рисованые, весящие, звёздочки! Красиво!...:wacko2: У меня аж три ёлки! Одна искуственная, и две натурпродукт! Родители нанесли все в один день!Так шо трупов мне не избежать, в следуещем году! :suicide2: Ну завтра ещё уборка, готовка, покупки! И мандарины аж завтра! Ну и всё остальное тоже... Ну прити никуда я не смогу... Хотя возле ёлочки интересная идея!
Сам дома,тупо сам!
Сандр підняв тему зустрічі форумчан на НР.
Я не проти зустрітися десь після першої ранку 1-го числа (тобто одразу після НР). Є ще екстримали? :)
Спати? Я кажу про ніч з 31 на 1. Тобто після 12 годин (о 1 - 4 годині, десь в цьому проміжку).