От вже ж не думала ще рік тому, шо заведу таку тему. Мене цікавлять виплати. З якою періодичністю? І куди і хто повинен оті 130 рублів переправляти?
Вы просматриваете тему Хто нещодавно народжував??? в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; От вже ж не думала ще рік тому, шо заведу таку тему. Мене цікавлять виплати.
От вже ж не думала ще рік тому, шо заведу таку тему. Мене цікавлять виплати. З якою періодичністю? І куди і хто повинен оті 130 рублів переправляти?
платять регулярно, 5-6 числа кожного місяця. тільки не по 130, а щось там по 800 з копійками.
Ну да. 800 плюс 130, якшо мама працювала.
sharasha, неужели???
ну да, називається "Допомога по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку". Мінімальний розмір - 130 грн (дорівнює різниці між прожитковим мінімумом, встановленим для працездатних осіб, та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні 6 місяців). Тут працювала/не працювала, здається, не має значення.
Ось тут http://www.zkg.com.ua/aktualne-fahiv...013-rotsi.html всі види "дитячих" виплат на 2013 р.
Ні, 800 з копійками, це вже разом із тима 130.
130 залежать не від того, працювала мама, чи ні, а від доходу сім"ї на кожного члена родини (вроді так воно називається).
Але там поріг досить не високий. Якщо у чоловіка оф.зарплата, а не в конверті, то таки 130 і не більше. (по крайній мірі у нас так).
"народжував" рік тому.
Офтоп:
Sir_2006, вас цікавить чи народила я дитину? Так, 24-го січня!)))) А шо, це так дико?