поздравляю, так держать! ))
Вы просматриваете тему Хто нещодавно народжував??? в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; поздравляю, так держать! ))
поздравляю, так держать! ))
Дякую!)))
чайлдфри негодуют
23q, ты причастен к событию ?
sharasha, или это ты предала собратьев по идее свободной и счастливой жизни без этой пискляво-слюняво-ссыкливой мелочи и переключилась на активное членство олигофренического сообщества безумных овуляшек? (если че, то я шутливо)
Шараша буде мать-єхидна, єдиний підвид матерів, які викликають відразу у овуляшек, бо їхня дитина не боїться сквозняка, калюж, бабайки і не падає в магазині на пол в істєріках. Такі мами не вміють визначати возраст усіх сусідських дітей по кількості зубів у роті, кількості накаканих памперсів , терміну висадки у горшок у теде))) А ще їхні діти ідять нормально і все що дають (а у деяких самі достають каструлі і можуть їсти з неї руками в 1 рік). У них немає пузожитєля, обрюхатєля ( більш незнаю слів із фольклору овуляшек).
Вітаю, ростіть здорові і щасливі)))
я весьма избирателен в знакомствах, сначала зарекомендуй себя :)а ми знайомі?
понятно. Все родюшки становятся ими по умолчанию.
кста, поздравляю TEBJA :) с новым статусом
Ой мама. какой ужас отвратительный - памперсоноситель с ногами в 3-литровой кастрюле борща.
Кста, а каким образом эти бывшие пузожители достают кастрюли с едой из холодильника (или снимают, упаси боже, кипящими с плиты) в 1 год? Это шо, последствия путешествий по Чернобылю?
p.s.ваще у меня , после довольно плотного общения с беременной женой друга, которого она так достала своими истериками и капризами, что он смылся из дома в длительную командировку, развилась стойкая идиосинкразия на беременных - мне приходилось ее утешать и поддерживать. Но я выдержал только неделю и тоже смылся. До сих пор в дрoжь бросает, как вспомню что пришлось вынести.
Cемьон-Семьонич, ну шо ви праве діло такі питанні задаєте, видно що у вас дітей немає, опиту 0 (нормальні вагітні не посилають своїх чоловіків серед ночі за волосатим фруктом орангутангом, або маракуйєй какойей, це все грьобані стєрєротіпи і признаки овуляшки))) )
Ви узнаєте відповіді на всі ці волнующа запитання (а також на питання як одна малєнька какашечка може вимазати півкімнати, чому тюбік дєтской пасти заканчується через 3 рази чищення зубов, як можна сидіть на горшку 2 часа, а потом зразу ж напісять на дорогий ковьор) з всякими варіаціями тільки коли станете щасливими батьками)))
![]()
Я теж. Тому звертання своє до мене бажано було б змінити на "ви". В іншому випадку я не відповідатиму!
зі статусом "мами" сподіваюсь? Дякую. Але про "родюшок" не згодна. І можете переконувати мене хоч до сказу!
І шо ж ви таке пережили?
заставляла розробляти грудь і робить масаж промєжності ггг, ізвінітє, не удєржалась. Щас розкажу про случій із життя, особо нєрвним не читать (кровь-кишки)
Офтоп:
Іще раз ізвіняюсь, що могла обідить чиїсь ніжні мислі