DronCheG, Риммка, Шикарный Кент, Олололо Владимирович, ознакомьтесь, пожалуйста, с первым сообщением в этой теме!
Вы просматриваете тему Призовой фотоконкурс ко Дню святого Валентина в подразделе Общаемся, который находится в форуме Интересы; DronCheG , Риммка , Шикарный Кент , Олололо Владимирович , ознакомьтесь, пожалуйста, с первым сообщением
DronCheG, Риммка, Шикарный Кент, Олололо Владимирович, ознакомьтесь, пожалуйста, с первым сообщением в этой теме!
черешня, ранувато. Трошки змінемо правила, сьогодні зроблю голосування і думаю 5 днів вистачить, щоб визначити переможця.
Опа, я навіть не помітив, що вже є опитування і що воно вже закінчилося.
Скільки днів воно було відкрито? Треба ж було якось попередити.
Ну в будь-якому випадку, адміністрація готова виплатити приз переможцю.![]()
Не поняла?! Вже пройшло опитування? хм...якось дивно, я навіть і не помітила, коли воно з'явилося.... Жалко. Це ж добре, шо Заштрих виграла, ...а якби не цей,... за кого я хотіла б голосувати - і мій би голос був вирішальним?!
Коли я писала пост годину тому, голосування не було!!! Дивно, як за годину такі результати з"явились... В Кеті, наприклад, жодного голосу, а подяк багато... Як же так??? Хто голосував? Отзовітєсь!
черешня, отак нас взули з опитуванням. Питаннячко до його організаторів - невже не можна було почекати до вечора?
Зайшла на форум і трохи засмутилася, що вже 15те і я не встигла виставити фото. Тепер сум як рукою зняло.
![]()