Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей25Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 23.
    Пророк

Звернення до пішоходів – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Вельмишановні пішоходи! Я знаю, що серед вас є багато тих, хто звикли переходити дорогу де попало. Другі впевнені, що зелене світло на сто відсотків гарантує їм безпечний перетин дороги. Я не маю наміру дискутувати на цю тему.

Але як водій, я хочу звернутися до вас і попередити: дорогі настільки слизики (дякувати міській владі), що навіть на малій швидкості водій не завжди може оперативно та своєчасно зупинити транспортний засіб. А до того ж, є багато недосвідчених чи безтолкових водіїв, які ще не зрозуміли, що їзда в ожеледицю суттєво відрізняється від їзди по чистому та сухому асфальтові.

Вчора я розповів знайомому що по вулиці 23-вересня страшна ожеледиця, і рухаючись дорогою з швидкістю 20 км/на годину, я з трудом зупинився на перехресті. Він заперечив мені «я сам сьогодні їхав, звичайна дорога». А сьогодні вже він мені телефонує і розповідає про цю саму дорогу і визнає, що вчора він мав на увазі Калініна в районі 23-вересня. А коли сьогодні він заїхав саме на 23-вересня, то був наляканий ковзанкою…

Бережіть своє життя і здоров’я. І попередьте знайомих, дітей, бабусь. Будьте обачними та уважними.

Пророк

Re: Звернення до пішоходів – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Вельмишановні пішоходи! Я знаю, що серед вас є багато тих, хто звикли переходити дорогу де попало. Другі впевнені, що зелене світло на сто відсотків гарантує їм безпечний перетин дороги. Я не маю наміру дискутувати на цю тему.

Але як водій, я хочу звернутися до вас і попередити: дорогі настільки слизики (дякувати міській владі), що навіть на малій швидкості водій не завжди може оперативно та своєчасно зупинити транспортний засіб. А до того ж, є багато недосвідчених чи безтолкових водіїв, які ще не зрозуміли, що їзда в ожеледицю суттєво відрізняється від їзди по чистому та сухому асфальтові.

Вчора я розповів знайомому що по вулиці 23-вересня страшна ожеледиця, і рухаючись дорогою з швидкістю 20 км/на годину, я з трудом зупинився на перехресті. Він заперечив мені «я сам сьогодні їхав, звичайна дорога». А сьогодні вже він мені телефонує і розповідає про цю саму дорогу і визнає, що вчора він мав на увазі Калініна в районі 23-вересня. А коли сьогодні він заїхав саме на 23-вересня, то був наляканий ковзанкою…

Бережіть своє життя і здоров’я. І попередьте знайомих, дітей, бабусь. Будьте обачними та уважними.
    что-то в такое мне слабо верится

да и толку обращаться к пешеходам, все равно ответственности на водителе в сотни раз больше лежит
    Пивовар

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    да и толку обращаться к пешеходам
    Толк есть. Потому как даже при наличии тротуаров все равно прут по дороге, переходят где понравится, почти бросаясь при этом под колеса.
    Пророк

Ответ Сообщение от Паук Посмотреть сообщение
    Толк есть. Потому как даже при наличии тротуаров все равно прут по дороге, переходят где понравится, почти бросаясь при этом под колеса.
    и все непременно зайдут сюда и прочитают это обращение
    Def
    .

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    и все непременно зайдут сюда и прочитают это обращение
    И среди форумчан олени водятся.
    Пророк

Фокус в том, что люди, которые никогда не ездили за рулем, люди без опыта вождения, могут просто не осознавать, насколько неуправляемо продолжает движение автомобиль, тормозящий по скользкой дороге.

Точно также, как и путники, которые ходят в темное время суток краю дороги (на трассе), не понимают, что их могут сбить из-за того, что вовремя не увидят темный силуэт из-за плохой видимости и света встречных фар. В Прибалтике, в Польше за такое хождение без катафота или фонарика на одежде, путника штрафуют...

И еще меня бесит, что все это сотрудники ГАИ не пытаются разъяснять обществу через социальную рекламу. Озабочены они только одним….
    Нервова, курррва

Enter, от тут з вами погоджусь.
    А ще хочу сказати, що в жодній нормальній країні немає такого, шоп пішохід сам вирішував коли йому йти через перехід і при цьому водій читав його думки (бо всі ми знаємо, коли воно стоїть і думає перед зеброю, ти його пропускаєш, воно не йде, ти рушаєш і воно як побіжить... бррр)
    Так от... Всюди стоять світлофори. Де потік народу менший - там кнопочка. Натис - тобі зелений. І всім все зрозуміло. А в нас ті зебри і посеред траси понамальовували. Їдеш по темному і так фіг шо світицця, а тут ше й манька з відрами пхнецця. А вбити, товаріщі, можна й на швидкості 40!
    Пророк

"я вас, куме, понімаю", як то кажуть.
    я, приміром, переважно в ролі пішохода виступаю. стараюсь переходити на зебрах, світлофорах і не пертись посеред дороги бо треба зекономити 30 секунд (кста, справді корисна штука: зворотній відлік на світлофорі, но це так, ліріка). але в полтаві, як не раз було помічено, є декілька переходів-зебр, де навіть зі знаком водії зупиняються.. неохотно, скажем так. такі водії мене страшенно дратують. бо якшо я ходжу по правилам, то і ти їдь як положено. наприклад, перехід напроти дитячої лікарні на шевченка, де через будівництво склались такі умови. на вул. леніна, біля магазину Піраміда. перехід біля зупинки 4-та поліклініка.
    я розумію, шо там напружений рух і все таке. це всьо впирається в культуру водіння ну і пішоходів також.
    а нащот ожеледиці то да, то місцева влада винна бо це робота комунальників... будем ІЩЕ більш обережні на дорозі)
    Нервова, курррва

Ялина, ну так, а я про що!
    Тре світлохвори і всьо буде нормально. Буде контрольований рух!
    Пророк

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    коли воно стоїть і думає перед зеброю, ти його пропускаєш, воно не йде, ти рушаєш і воно як побіжить
    воно стоїть і думає бо тоже не вміє читати думки і по номерам визначати чи за кермом сидить нормальна людина чи сьодні не з тої ноги встала і пропускати тебе вона не збирається. стоїш і думаєш: може зіб’є на швидкості 40 км/год? а може пропустить? як карта ляже.
    я тоді переходжу дорогу пришвидшеним кроком бо всі ж такі нєрвні, ще по п’яткам проїдуть, може забризкають, а може повезе і просто матюком обкладуть нєжно:)

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Тре світлохвори і всьо буде нормально
    тобто зебра для вас то не контрольований рух, чи шо? тіпа на вибір: хочеш - зупиняйся. а нє - то їдь собі. так виходить?
+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы