Сообщение от
Enter
Вельмишановні пішоходи! Я знаю, що серед вас є багато тих, хто звикли переходити дорогу де попало. Другі впевнені, що зелене світло на сто відсотків гарантує їм безпечний перетин дороги. Я не маю наміру дискутувати на цю тему.
Але як водій, я хочу звернутися до вас і попередити: дорогі настільки слизики (дякувати міській владі), що навіть на малій швидкості водій не завжди може оперативно та своєчасно зупинити транспортний засіб. А до того ж, є багато недосвідчених чи безтолкових водіїв, які ще не зрозуміли, що їзда в ожеледицю суттєво відрізняється від їзди по чистому та сухому асфальтові.
Вчора я розповів знайомому що по вулиці 23-вересня страшна ожеледиця, і рухаючись дорогою з швидкістю 20 км/на годину, я з трудом зупинився на перехресті. Він заперечив мені «я сам сьогодні їхав, звичайна дорога». А сьогодні вже він мені телефонує і розповідає про цю саму дорогу і визнає, що вчора він мав на увазі Калініна в районі 23-вересня. А коли сьогодні він заїхав саме на 23-вересня, то був наляканий ковзанкою…
Бережіть своє життя і здоров’я. І попередьте знайомих, дітей, бабусь. Будьте обачними та уважними.