Ялина, ага. Нехай його хтось зіб"є, бо він не може спуститися в перехід.
Незнання закону не звільняє від відповідальності!
Він же з хати якось вийшов!
Вы просматриваете тему Звернення до пішоходів – ОЖЕЛЕДИЦЯ! в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Ялина , ага. Нехай його хтось зіб"є, бо він не може спуститися в перехід. Незнання
Ялина, ага. Нехай його хтось зіб"є, бо він не може спуститися в перехід.
Незнання закону не звільняє від відповідальності!
Він же з хати якось вийшов!
якого іменно закону?
літні люди, думаю, отлічно понімають всю небезпеку отакого ходіння. але йдуть. бо через перехід їм нема сил іти. з хати вийшов, бо є потреба, і нікуди ти не дінешся, з вікна ж не вистрибнеш (хоч перехід депопало схожий на цей ... хм.. крок). а коли є варіанти: іти по сходам чи так шоб без, обирають друге.
та чули ми про таке. непогана ж ідея канєшно. я ш кажу: підтримую штрафи для неслухняних пішоходів. підтримую обладнання пішоходних переходів, підлаштування їх під оті проблемні місця в місті, де переходять традиційно дуже багато людей (як приклад: небезпечна ділянка біля зуп. чайковського, де люди перебігають до зупинки через дуууууже насичений авторух, хоч за 15 метрів є світлофор і перехід). я за велодоріжки (*а шо не можна помічтати, да?*). я за перевиховання нашого способу мислення загалом. бо якшо фарами не мигнули то можна не пристьогуватись. шо якшо нема потенційної небезпеки (читай: не накладуть штраф) то можна розслабитись і получать удовольсвіє.
часто приводять приклад про те, шо ми ніколи не будем чекати зеленого, якшо горить червоний і дорога пуста. ми будем переходити. і так по жизні)