Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей25Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 23.
    Пророк

Re: Звернення до пішоходів – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Ответ Сообщение от Ялина Посмотреть сообщение
    водії зупиняються.. неохотно, скажем так. такі водії мене страшенно дратують. бо якшо я ходжу по правилам, то і ти їдь як положено. наприклад, перехід напроти дитячої лікарні на шевченка, де через будівництво склались такі умови
    Так, нажаль сам буваю грішний в цьому місті. Але нажаль, пішоходи переходять Шевченко починаючи від видавництва Полтава і до самого будівництва навпроти зупинки «обласна лікарня» (пам’ятник Склифософському) , - навкоси, перпендикулярно, та і як заманеться. З другого боку, там дуже інтенсивний рух, - одні виїжджають з Котляревського, другі повертають туди, треті паркуються, а четверті виїжджають з парковки (яка там скрізь заборонена, але що робить тим людям?). Тому в цьому бедламі, інколи водій вже не в силах зупинитися в десятий раз за сто метрів…

Пророк

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    пішоходи переходять Шевченко починаючи від видавництва Полтава і до самого будівництва навпроти зупинки «обласна лікарня» (пам’ятник Склифософському) , - навкоси, перпендикулярно, та і як заманеться.
    розумієте, я не з тих пішоходів. іду від каланчі по тротуару до отієї будки з чебуреками і біля неї переходжу, попутно тикаючи пальцем на знак пішохідного переходу. бо може хтось в том бедламі не бачить його:)
    а у себе в розсошенцях так і взагалі не можна на зелений зразу йти, бо повно тих кому треба швидше. там вже 3 вінки зітліло на стовпі. це тих шо я знаю летальних випадків конкретно там. моя мама раз була свідком аварії. страшно то все.
    вирішення все-таки у взаємоповазі. в т.ч. ПДР.
    Нервова, курррва

Ответ Сообщение от Ялина Посмотреть сообщение
    тобто зебра для вас то не контрольований рух, чи шо?
    Да. Зебра - рух неконтрольований. Бо чи зелене чи червоне світло ти бачиш одразу, а от того, хто щаз вискочить поперед тебе - ні.
    Я завжди гальмую перед зеброю, але були випадки, які я вище описала, і якби не швидка моя реакція і нормальні гальма хз, шо було б.
    Йолка, без перебору давай. я не наїжаю. Я була і в ролі пішохода, і в ролі водія. от сядь за кермо хоч на день (чи хоч сідай зі мною) і побачиш скільки нєвміняємих на дорозі. не тільки серед водіїв, а й серед пішоходів.
    Тре всюди світлофори!
    Пророк

Дуже правильне замєтка від Ялини була щодо світлофорів зі зворотнім відліком часу.
    Я не розумію, чому такі не стоять кругооооммммммм.
    В Полтаві ще нічого - багато де є. Але в інших містах... таке рідко побачиш. Коли потрапляю на світлофор без відліку часу, то змушена достоювати цей зелений, стояти весь червоний і йти аж на наступний. Бо ніхто не знає, чи лишилася 1 секунда, чи 30. А перевіряти не хочеться. Хоча це дуже дратує. Всі ж бо поспішають.
    part of me

kobieta, чув, що такий світлофор дуже дорогий, правда ще давно, коли в Полтаві з'явився такий перший.
    Пророк

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    kobieta, чув, що такий світлофор дуже дорогий, правда ще давно, коли в Полтаві з'явився такий перший.
    ну да, откат туда, откат сюда, цена растет...
    Пророк

пешеходам наше доблестное ГАИ никогда не уделяло внимания. а очень не помешало бы. буквально на днях видел сюжет по "магнолии": случилось ДТП, кто-то переходил дорогу где попало и попал под машину; показывают со стороны место ДТП, на дороге кровь, "скорая", "гаишники", знаки "оформленя дтп" и т.п. - и тут же шастает народ через дорогу - просто тупо обходя машины скорой и гаи. и ниче так, нормально - гайцы смотрят как на так и надо.
    Пророк

Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    пешеходам наше доблестное ГАИ никогда не уделяло внимания. а очень не помешало бы.
    я підтримую штрафи за перехід у неналежному місці. колись, правда, шось таке намагались ввести, і може й норма є, але як завжди.... без контролю всьо таке... ефемєрноє)
    Нервова, курррва

А ще мене просто вбиває, коли є підземний перехід (найбезпечніший!), а воно йде поверх нього, по дорозі. Ось недавно дідуля йде собі спокійно в центрі біля Головпоштампту. Очі розбігаються, бачу - страшно, але йде.
    От точно! Штрафонули б його гая, то вже б не хотілось ходить.
    Пророк

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    а воно йде поверх нього, по дорозі. Ось недавно дідуля йде собі спокійно в центрі біля Головпоштампту.
    ну
    літніх людей можна зрозуміти - важко ходити по сходам, а там ще й постійно такий потік людей. от вони й ходять по дорогам. зрозуміти можна, але й требадумати про то шо може статися.
    хоча я, коли є можливість не спускатись в перехід краще обійду по світлофорам (типу переходу біля Весни, де, до речі, водії зупиняються ЗАВЖДИ), бо не люблю оті потоки людей які йдуть кожен зі своєю швидкістю і обмежений простір, шо не можна обігнати
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3

Теги для этой темы