ну я ж кажу, нєдоразумєніє. або хакнули наші - рішили атомстить за Роксоляну :))) наклєвєталі там... всьо такоє.
Вы просматриваете тему Хакеры взломали сайт "Полтавського вісника" в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; ну я ж кажу, нєдоразумєніє. або хакнули наші - рішили атомстить за Роксоляну :))) наклєвєталі
ну я ж кажу, нєдоразумєніє. або хакнули наші - рішили атомстить за Роксоляну :))) наклєвєталі там... всьо такоє.
sharasha, надалі відписуватиму в приват при потребі. Бо ці переписки не по темі нікому на форумі непотрібні.
Конечно извините, но несмотря на саму газету, которая в основном мне нравится, то сайт ПВ оставляет желать лучшего...
LAEN, ага! То це ви його з Туреччини бомбонули?)))
Офтоп:
sharasha, та ви шо, я ж мЄстний)
В чому проблема? ПВ використовував якусь відому CMS, але своєчасно не оновлювали її на сервері. В одній із версій знайшли можливість для сторонніх отримати дозвіл до керування сайтом, або зміни якихось файлів. І хтось "розумний" зробив скрипт, який шукає веб-сайти, які використовують ту CMS, але не оновили її, і автоматом робить дефейс.
Знаю у Віснику шикарного программера! То шо ж вони "тєляцца"?
встречный вопрос:
а не те же хакеры взломали http://rada.poltava.ua/ ?
что с ним вообще?