Олесь, ну, не нравицця людині назва. чого, як шо, то зразу чіпляється, або недогодив?
Мені тоже назва "Полтавщина" якась така. скучна, чи шо. було б бажання, а найти можна все, шо треба. Ваша пред"ява - порожня. ятакщитаю (с)
Вы просматриваете тему Хакеры взломали сайт "Полтавського вісника" в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Олесь , ну, не нравицця людині назва. чого, як шо, то зразу чіпляється, або недогодив?
Олесь, ну, не нравицця людині назва. чого, як шо, то зразу чіпляється, або недогодив?
Мені тоже назва "Полтавщина" якась така. скучна, чи шо. було б бажання, а найти можна все, шо треба. Ваша пред"ява - порожня. ятакщитаю (с)
sharasha, я "Перець" старий бува перечитую. Непогано розвиває почуття гумору, скажу я вам.
Я намагався лише сказати, що в цьому конкретно взятому випадку оригінальність у виборі назви може, та не те, щоб може, а призведе до втрати потенційних читачів інтернет-ресурсу, які можуть прийти за запитами пошукових машин. Якось так. Критикувати, не зробивши щось самому своїми зусиллями - справа нехитра. З таким самим успіхом можна сказати, що "Полтавафорум" тоже назва не дуже оригінальна. Так же ж виходить? Давайте перейменуємо в "Форум нашого краю". Сподіваюся тепер принципова різниця зрозуміла. Втрачається приналежність, втрачаються відвідувачі. Усім руха ринок, а не то шо подобається чи не подобається якомусь окремому індивіду.
Да, название "Полтавщина" не претендует на оригинальность, но оно сразу раскрывает суть и направленность ресурса. Если на этот сайт попадет, например житель любой другой области Украины, то название "Рідний край" не даст ему понять, что он на новостном сайте Полтавской области.
Не так уж много людей ищут в интернете слово "Полтавщина". Название пусть и безхитростное, но отражает суть проекта.
А вообще, название, я думаю - здесь не главное. Если на сайте будут интересные новости и фоторепортажи, посетителям будет все-равно, какое у него название.
ото Вісник ахірєл. або турки, тіпа "ой ми шось тут таке хакнули.." ггг
Олесь, хм... Ви в цьому впевнені, що я нічого не зробила? Ви мене знаєте, працювали, пили горілку, дітей хрестили? Оскільки розбираюсь і непогано, тому й говорю. А от про "рідний край", то от тут ви й не зрозуміли ні стьобу, ні сенсу, оскільки не розбираєтесь (в радянські часи так через одну називали "районки"), а пхнетесь вже проти мене стрибати. Не треба, стійте на місці! Не перескочите все одно!
testpearls, а ви сам Майзус чи Стадніченко?))
Є вже досить нормальний ресурс "Новини Полтавщини", "Полтавщина" вже його дублює. Взагалі-то мені все одно до назви. Чесслово. Просто кажу, шо вона дуже неоригінальна і не цікава мені!) Панятна так?))
либо админа который за сайтом следил уволили нехорошо, либо свежепринятая журналистка не разобралась с админкой и все похерила.
турецкие хакеры это конечно слишком.
nevodka, а може такоє буть, шо вони шось попутали? напрімер божий дар з яїшньої. бо турки і вісник ето кокойто недаразумєньє :))
Новини Полтавщини - нормальный ресурс, но хочется сделать лучше. Пока что часть новостей берется с других новостных сайтов, но со временем их будет больше, сайт работает всего неделю.
Я занимаюсь технической частью сайта, имя и фамилию, если захотите - найдете. Я их не скрываю.
Вы на сайт ПВ заходили? Там черно-красным по белому написано: "Hacked by TURKISH HACKER"