Вы просматриваете тему Итальянское Мороженое в Полтаве в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от pronya prokopovna [/U][/I][/B] 1 итальянец там работает,каким-нибудь технологом или директором. Я это тоже
Transd, 1 італійський наглядач + 10 українських працівників = майже італійська якість.
і всі італійскьки робітники діляться на дві категоріїї: трішки з косими очима та пагано розмовляють навіть російської....і інші шо мають гуцульску говірку і теж пагано російською....
а дорого так того шо треба набить кармани і наї.... нажитися на лох...простих українських споживачах...
наївний чукотський юнак (с)
Вы уважаемый действительно выходец из Замбии ( нехотел Вас обидеть) это Ваши слова.....если говорите о том, чего не знаете......Итальянское моржено делется на сорбеты, чербеты, сливочные......многие при глубокой заморозке -18 (остаются мягкими) почему? читайте выше!
Итальянское мороженое продаётся во многих странах мира и изготавливают его там, где оно продаётся....но называется Итальянское....так как технологии производства итальянские..они его придумали ......
Судя по отзывам, многие дальше родного города и области не выезжал....если пишете такие отзывы......
....все обозлённые.....видите только обман и подвох.....
Покупая итальянскую обувь в магазине думаете её везут из Италии????
gepardsergey, та не сперечаюсь я з вами!
Я нашого не куштувала! І жодного слова про полтавсько-італійське морозиво не писала!
Просто не подобається отой ацтойнік, де його продають!
І навіть якщо й попробую, то пригать тут не буду, якшо воно буде хєровим і відрізнятиметься від європейського.
Бо в нас як завжди - задумка європейська, ісполнєніє - наше!
не знаю, як воно появилось в Лондонє, і в Бундесі тоже не знаю. запаковував його дядя з точно бундесовськой пропиской. і було воно дуже укусне. і доїсти їхню АГРОМНУ порцію дуже хотілося. но желудочок с ноготок оказався )))
наше не пробувала, не хо портить вчіпятлєній. бо, як писалось вище - виконання наше!