Вы просматриваете тему В Полтаве и Сумах оригиналы из народа подправили билборды кандидатов в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от БОРОВ собрать всех этих кандидиатов вместе с верховной радой и помошниками депутатов, отвезти
Які ви всі розумні!
От цікаво! Кожен нехай подумає про себе і запитає себе, шо робитиме, коли самі (О, Хосподи!) прийдете до влади?!
Та розповідатиме як має бути! Ментальність, знаєтє лі....
sharasha, я вот и не прусь к власти. Знаешь, не считаю себя настолько сильным человеком, чтобы пройти достойно испытание властью. Хтозна, какой я стану.
Думаю, раз уж кто-то принял настолько важное решение, он уверен в своих силах, чтоб не прогнуться и не протухнуть. И за свои поступки тут уж человек должен отвечать. Берет на себя ответственность за людей, страну, пусть отвечает и борется с ментальностью.
Тому то в нас і влада така, бо кожен майже скаже, що він тож гребтиме, і не дивитеметься на когось. У мене напр, всі родичі від 30 до 60 років так кажуть.
Але я знаю людей, які точно не гребтимуть. На жаль вони не дуже адекватні. Але дуже патріотичні. З цього боку я їх підтримую. Але як зробити наших людей такими, щоб думали не тільки про свій кошель-шлунок-тачку і т.д. мабуть ніхто не придумає.
І як перебороти цю владу, якак склалась, також мать небуде поки виходу, нажаль.
Бо в їхніх партіях-підпартіях-дільницях сидять хмари таких, які займуть місце закиданих гранатами.
Але якщо таки збиратиметесь, зовіть. Можна буде сумістить з черговою зустріччю формуців *додивляється мислю, де розігріті форумчани закидують владу гранатами і огризками яблук ггг