Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей140Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 8 из 13
Показано с 71 по 80 из 125.
    Філософф

Re: Порушення прав ВІЛ-інфікованих людей в Полтаві

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    через то шо нинішнім дітям роблять щеплення від усього, включно з вакциной від зглазу. а вони своім зроблять - імунітету прийдуть гайки.
    Щеплення робили ще нашим батькам і деяким навіть бабусям-дідусям, так що у наших дітей вже повинно бути.А нинішні мами кстаті щеплення загалом не роблять, бо обчиталися антищепленістів, і водять на краснушні вечірки, і вітряночні,і паротитні щоб дитина перехворіла, бо щеплення - єто врєдно.

змія болотяна ОЧКОва

Cveha,в целом і вопсчем, соглашусь. всьо може буть, я вапше-то не месний, не медік тоість. потому, шо прочитав, то і переказав. ХЗ шо воно там насправді. може і сніду нема, бо тоже багато балакають.
    Філософф

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    Если заболел ваш ребенок вы его отпустите в школу? А если вы узнаете что пол-класса болеет гриппом , вы тоже отпустите туда своего здорового ребенка? ОЧень сомневаюсь.А если вы узнаете что ваш ребенок в старших классах дружит с девочкой(мальчиком) который болен СПИДом. Вы к этому спокойно отнесетесь?
    А ви у всіх дітей з групи чи класу справки побрали? В кожному дитячому колективі знайдеться мама, яка приведе сопливе дитя, бо ... хто зна чого вони їх приводять, але кожен день бачу в садочках таких дітей. А ще ті, які без щеплень, заплатили лікарю.Коротше, від усього не вбережешся, я своїй дитині розповідатиму про болячки і способи з ними боротися, і прєзіки суватиму в кармани.
    Чи там, де ви працюєте ви 100% знаєте, хто чим хворий?
    Нервова, курррва

Если вы считаете нормальным переносить грип на ногах, то посмею с вами не согласиться. А осложнения?Минингиты там всякие и т.д. Если заболел ваш ребенок вы его отпустите в школу? А если вы узнаете что пол-класса болеет гриппом , вы тоже отпустите туда своего здорового ребенка? ОЧень сомневаюсь.А если вы узнаете что ваш ребенок в старших классах дружит с девочкой(мальчиком) который болен СПИДом. Вы к этому спокойно отнесетесь?
    Сірожа, ятакщітаю, шо нормально то, шо я щітаю нормальним!!!
    Вмаєй жізні нема дітей і супруга!
    Тому я ЗА КАЛЄКТІВ!!!
    А щодо тих, хто болєн спідом, то мені пох! Я можу заразитись де завгодно.
    Смерть потрібно зустрічати із фанфарами!!!!!)))) Бо і так всі ридатимуть, так хоть ти порадієш!!!))))))))
    Серега...

Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    А ви у всіх дітей з групи чи класу справки побрали? В кожному дитячому колективі знайдеться мама, яка приведе сопливе дитя, бо ... хто зна чого вони їх приводять, але кожен день бачу в садочках таких дітей. А ще ті, які без щеплень, заплатили лікарю.Коротше, від усього не вбережешся, я своїй дитині розповідатиму про болячки і способи з ними боротися, і прєзіки суватиму в кармани.
    Чи там, де ви працюєте ви 100% знаєте, хто чим хворий?
    Предупрежден значит вооружен. А то что детей сопливых в садик водят это неправильно, но одно дело сопли, а другое что-то посерьезнее.Там где я работаю люди все здоровые (имеют некупленные санкнижки).А если у кого-то сопли по колена , тот идет домой.
    Нервова, курррва

Там где я работаю люди все здоровые (имеют некупленные санкнижки).А если у кого-то сопли по колена , тот идет домой.
    Не знаєте ви нашої роботи...
    Коли робота - життя, то хоч соплі по коліна, хоч шо, а ти там...
    Вам цього не зрозуміти, ясно!!!
    Серега...

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Не знаєте ви нашої роботи...
    Коли робота - життя, то хоч соплі по коліна, хоч шо, а ти там...
    Вам цього не зрозуміти, ясно!!!
    И слава богу)))))) А По отношении к работе я всегда говорю так: работа не х..,-стояла и стоять будет!!! А здоровье важнее
    Нервова, курррва

работа не х..,-стояла и стоять будет!!! А здоровье важнее
    ваше право, канєш!
    але наша не стоїть, нам пахать нада!!!! а не стоять!!!!
    Інакше, ви тут трендіть ше більше будете!!!
    ри?

Віл-позитивна людина не буде трубити на кожному кроці про свій статус вже тільки через те, що є ось такі завзяті борці за концлагєря для ЛЖВ. Є ті, кому страшно з такими спілкуватися, і вони починають їх чмирить. От якого ля? Може давайте зробимо штати і для інших?: штат наріків, штат алкаголіків, штат лярв, штат правільногокрасівогозвіздєцнев**бенного небидла, штат конкрєтнобидла...

Та', я теж задумуюсь, що анонімність в такій справі якось не того, стрьомно... але по-іншому таких будуть гнобити.
    І ще одне - хіба лікарям дозволена врачєбна діяльність зі статусом Віл-інфікований? Здається, ні...
    Філософф

А то что детей сопливых в садик водят это неправильно, но одно дело сопли, а другое что-то посерьезнее.
    А друге діло, коли батьки подають лікарства самі, бо тіпа що ті врачі знають, а тижня через 2 садік на карантін, бо вітрянка-краснуха чи ще щось, бо мама подумала - що там якийсь кашель, чи висипало. А ще гулять виводять таких діток на майданчики...

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Віл-позитивна людина не буде трубити на кожному кроці про свій статус вже тільки через те, що є ось такі завзяті борці за концлагєря для ЛЖВ. Є ті, кому страшно з такими спілкуватися, і вони починають їх чмирить. От якого ля? Може давайте зробимо штати і для інших?: штат наріків, штат алкаголіків, штат лярв, штат правільногокрасівогозвіздєцнев**бенного небидла, штат конкрєтнобидла...
    То в таке положення поставили лікарів, що кожне може вчити їх науки. Ото в Штатах правильно - там якщо назначив лікар - то й роблять, ще й вдячні. Бо платять за це грошики свої, а не заплатять - іди гуляй, жди своєї черги в безкоштовну лікарню. ИМНО хочеться окремої лікарні для ЛЖВ, візьміть і побудуйте, разом з такими ж, які вважають себе кращими за всіх. Я думаю вони ЛЖВ будуть вам вдячні. А то покричати на вуглах всі гаразді, а як щось зробити - то моя хата скраю.
+ Ответить в теме
Страница 8 из 13