Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей140Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 13
Показано с 61 по 70 из 125.
    змія болотяна ОЧКОва

Re: Порушення прав ВІЛ-інфікованих людей в Полтаві

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    а если решит, что не плохо бы с остальными поделится,
    а якшо не вирішить? антисоціальних елементів, зазвичай видно неозброеним оком.
    та і взагалі ніколи нівчому не можна бути впевненим на 100 %. у мене нема гарантій, шо завтра я не опинюся на тому місці. тьху-тьху. скляних банок таких розмірів не випускають, закритися на засови від усього на світі не можна.
    serg1975, ок, чим Ви больні? шоб ми знали, а то мало ль шо ...

Пророк

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    Есть и возможность передачи бытовым способом без интима.
    наведіть приклади, будь ласка.

ось, приміром, для тих хто можлвио не знає чи сумнівається (шоб самій не набирати, позичила з нету):

ВІЛ передається виключно за умови, коли в кров людини потрапляють рідини, які містять вірус.

В організмі людини є чотири рідини, через які передається ВІЛ: кров, сперма, вагінальні виділення , грудне молоко. Вірус передається, лише якщо певна кількість рідини зі значною концентрацією вірусу потрапляє безпосередньо у кров.

Існує лише три шляхи передачі ВІЛ-інфекції: статевий, через кров та від ВІЛ-позитивної матері до дитини.

Статевий шлях передачі інфекції можливий при сексуальному контакті без використання презерватива.

Вірус може передаватися через кров у таких випадках:
    ۰ при спільному використанні голок, шприців та іншого ін’єкційного обладнання;
    ۰ при використанні нестерильного інструментарію для татуювань та пірсінгу;
    ۰ при переливанні крові, яка містить вірус.

Вірус може передаватися від матері до дитини:
    ۰ під час вагітності (через плаценту);
    ۰ під час пологів (через контакт з кров‘ю матері);
    ۰ в процесі грудного вигодовування (через материнське молоко).
    Def
    .

Это всё клёво , и убедительно. Только где были больные спидом, мы рожать не будем.
    Я слишком хорошо знаю нашу медицину...
    Серега...

aneisha , я имею ввиду болезни которыми можно заразить окружающих. Вот если вы болеете гриппом вы не идете на работу и все ваши коллеги знают что вы "загрипповали" и с вами в момент болезни контакты сведут к минимуму пока не выздоровеете, боясь заразиться. Если вы (не дай бог) сломаете ногу к вам будут ходить и проведывать вас не боясь заразиться. Вот что я имею ввиду. НУ, не хочу я общаться с заразными.НЕ ХОЧУ!! Правда приходится.(((
    Нервова, курррва

Вот если вы болеете гриппом вы не идете на работу и все ваши коллеги знают что вы "загрипповали" и с вами в момент болезни контакты сведут к минимуму пока не выздоровеете, боясь заразиться.
    я в квітні проходила із температурою 39 на роботу, коли мене начальник спіткав: "Ти шо, на лікарняний?!!!"
    А я :" Нєєє, так тріхо і усьо!".
    Так шо справа на в боязні когось заразити, а в тому, шо роботу нікому робить! переживаєш за співробітників!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Серега...

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    я в квітні проходила із температурою 39 на роботу, коли мене начальник спіткав: "Ти шо, на лікарняний?!!!"
    А я :" Нєєє, так тріхо і усьо!".
    Так шо справа на в боязні когось заразити, а в тому, шо роботу нікому робить! переживаєш за співробітників!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ну. не знаю -это называется ОТВЕТСТВЕННОСТЬ. Но все же для чего-то придуманы карантины. Я думаю не стоит рисковать здоровьем своим и чужим.
    змія болотяна ОЧКОва

Вот если вы болеете гриппом вы не идете на работу
    ще й як іду. але то таке. поки сходиш в поліклініку бумажку виписать пять раз заразишся, але ж Ви підете. і я піду, як прижме.
    А от віл подхватить на роботі, це нада уметь! окружающі, якшо вони просто нас окружають, а не лізуть ранки обсмоктувать, такой болячкой заразить не зможуть.

ПИСИ:деякі науковці, до речі, кажуть, що через кілька поколінь люди матимуть вторинний імунодифіцит, через то шо нинішнім дітям роблять щеплення від усього, включно з вакциной від зглазу. а вони своім зроблять - імунітету прийдуть гайки. то тіпа кадр з фільму "я - легенда".
    Нервова, курррва

serg1975, ми не про грип і не про застуду!!!
    Читайте уважніше назву теми!
    Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    імунітету прийдуть гайки. то тіпа кадр з фільму "я - легенда"
    про те саме подумала!)))
    Філософф

Вот если вы болеете гриппом вы не идете на работу и все ваши коллеги знают что вы "загрипповали" и с вами в момент болезни контакты сведут к минимуму пока не выздоровеете, боясь заразиться.
    Та ви що, яка доросла працююча людина бере лікарняний при ОРЗ чи Грипі, якщо може стояти на ногах? Тут у садочок дітей приводять з температурою і грипозних, а ви за дорослих балакаєте. Зараз ідеш у транспорті, і всі поголовно майже кашляють-чхають-соплять. Бо тре працювати, бо начальник не дає лікарняних і т.п.
    Так що це все палка о двох кінцях.
    Ответ Сообщение от Def Посмотреть сообщение
    Только где были больные спидом, мы рожать не будем.
    Ви на родах були присутні? Ви що думаєте, дітей вигрібають общой лопатой, яку потім ставлять в куток?При нормальних природніх родах ніяких інструментів, крім перчаток не застосовують, а вони одноразові, при вас розпечатані. Скільки раз повторювать, у нас в Полтаві є окреме відділення для хворих вагітних.
    Серега...

Если вы считаете нормальным переносить грип на ногах, то посмею с вами не согласиться. А осложнения?Минингиты там всякие и т.д. Если заболел ваш ребенок вы его отпустите в школу? А если вы узнаете что пол-класса болеет гриппом , вы тоже отпустите туда своего здорового ребенка? ОЧень сомневаюсь.А если вы узнаете что ваш ребенок в старших классах дружит с девочкой(мальчиком) который болен СПИДом. Вы к этому спокойно отнесетесь?
+ Ответить в теме
Страница 7 из 13