Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей140Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 13
Показано с 11 по 20 из 125.
    JPM
    Пророк

Re: Порушення прав ВІЛ-інфікованих людей в Полтаві

да о чьих правах вообще тут вообще говорят? Кто хотел бы рожать в род-зале после вич-больного или лежать с таким "знедоленим" в одной палате?
    Пусть собирают деньги и строят себе где-то окраине отдельный диспансер и лечатся там - деньги же находят на ширку и т.д...
    А насчет больницы, так неделю назад рожала там моя жена - НИЗКИЙ ПОКЛОН всем врачам за профессионализм и чуйність!!!Роды, кстати, принимали указанные в начале статьи врачи.
    Я полностью на их стороне.

2.0

JPM, от ви поки здорові, поки і скачете. нехай ви будете здорові, але я від щирого серця зичу напоротисмся вам на такого молодца або дєвіцу як ви.
    Ответ Сообщение от JPM Посмотреть сообщение
    Пусть собирают деньги и строят себе где-то окраине отдельный диспансер и лечатся там
    побудуйте собі рєзєрвацію і не вилазьте до людей звідтам. знаєте як спокійно буде. бісять мене такі випади....

Cveha, тада це називається рас...йство окремо взятої людини. шо не дає права нікому поносити ВІЛ інфікованих, есть та болячка чи нема... але всі люди більш мені рівні. задрали випадами.
    Пророк

А насчет больницы, так неделю назад рожала там моя жена - НИЗКИЙ ПОКЛОН всем врачам за профессионализм и чуйність!!!Роды, кстати, принимали указанные в начале статьи врачи.
    Я полностью на их стороне.
    Согласен.
    Там же рожала моя жена ,врачи чудесные.Не думал что будет такое хорошее обслуживание.
    Стерильность на каждом шагу,везде какие то баночки стоят с чистящими средствами.

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    тож Олені довелося їхати в Решетилівський пологовий будинок. Але й там їй було відмовлено все з тієї ж причини (відсутність документів та наявність діагнозу ВІЛ).
    Извините,ТАК ГДЕ ЖЕ ЕЕ ДОКУМЕНТЫ?!
    Почему она не предьявила документы в больнице по месту жительства?
    И очень интересно получается, ее не приняли в 2 больницах, а жалоба поступила не на родную больницу к которой она якобы приписана,и где ее так же не приняли, а на больницу к которой она отношение не имеет.
    Філософф

От ніхто не знає ж як там її називали, і чи називали взагалі. Так, лікарі повинні відноситись рівно до всіх незалежно від того чим він хворий. Але просто насторажує таке викладення матеріалу. Можливо в неї були сколоті вени, от і спитали, чи колеться зараз. Ніхто цього не знає, крім присутніх там осіб.
    А для хворих вагітних в пологовому будинку є обсервація, окреме приміщення, куди здорових не приведуть. Туди направляють навіть вагітну хвору на момент поступання на грип.
    Нік, це ви мені за випади?Я ж наче ні на кого не нападала, а просто задала питання, які можливо хтось просвітить...
    2.0

Cveha, та упасі маоцзедун!!! то не тобі (можна на ти? ми ж типу знайомі ) не люблю, коли починають "та про чиї права ми говоримо"... хіба ж вони не люди? і ніхто не зна чого вони такі... імхо.
    JPM
    Пророк

nickeler,ну ты мля правозащитник! тошнят такие ущербные...слава богу их меньшинство подавляющее и в жизни они ничего не добиваются, кроме того, что на чапаева наркоманам шприцы раздавать и работать в каких-то пендосских грантовых програмах...
    я за запрет лечения вич-больных в общих медучереждениях, а балаболы пусть балаболят дальше...
    Філософф

А чого це їх повинні лікувати окремо? Чи ви не знаєте як передається ВІЛ? Явно що не від повітря, яким ви будете дихати після них в кабінеті. А медінструменти зараз купа одноразових, на всі випадки. Як ви думаєте, який процент зараження ВІЛ від медманіпуляцій? А який від несповна розуму(секс неохороняємий, приймання наркотиків, жлобство купити шприця за 70 коп, неуважність тьолки на станції забору крові)?
    Ви знаєте, це такі як ви ущербні, людяністю і розумінням. Думаючі, що з ними ніколи нічого не трапиться, то чому я повинен думати про когось крім себе.

А насчет больницы, так неделю назад рожала там моя жена
    До речі, ви були в родзалах після пологів? Там такою кількістю дезинфекції промивають, що там не то що бактерії, там хвилин 20 зайти неможливо, щоб не вмерти від випарів
    JPM
    Пророк

Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    Думаючі, що з ними ніколи нічого не трапиться, то чому я повинен думати про когось крім себе.
    еще раз повторяю - отдельные медблоки единственный выход
    Філософф

та ви що, так ви скафандрик надівайте і лікарів додому запрошуйте, а то крім ВІЛ ще купа невиліковних хвороб існує. А в Корпусном парку туберкульозники плюють на землю, в Спайдері колись кололи інфіковані зараженими голками людей.Це тільки те що я знаю. А скільки ми не знаємо? Ще раз повторюю, для таких хворих існують обсерваційні відділення. А в терапевта чи лора ви 100% нічим від них не заразитесь
    Добрий модер ))

JPM, не смішіть людей!!!
    Всі ми рівні! Наркоман і мільйонер - люди, в них є руки-ноги-тулуб-голова-серце-печінка-шлунок і тд. Якщо хтось може собі купити належне медичне обслуговування - нехай купує, але кожен має право на медичну допомогу, КОЖЕН!!!
+ Ответить в теме
Страница 2 из 13