Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей134Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 18 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 173.
    Пророк

Вбивство на Половках

В четверг ехали на такси и на пересечении Примакова и Курчатова нас остановили сотрудники милиции. Было много людей форме и тотальная проверка всего транспорта. Нас попросили выйти из авто, осмотрели, посветили на одежду ультрафиолетовыми фонариками. Когда таксист вернулся в машину, то сказал, что это связано с тем, что убили женщину.

Сегодня знакомый получил смску от подружки, которая снова сообщила об убийстве.

Официальной информации нет. Молчат городские ресурсы, молчит и сайт УМВС України в Полтавській області.

Это уже второе убийство, или все же, люди все еще говорят о первом?

Все это крайне неприятно. Но если на том же месте произошло второе убийство, то дело вообще дрянь.

Пророк

re: Вбивство на Половках

мого друга також розпитувала міліція коли він йшов на роботу, під мостом. сказали, шо 10 вересня був напад на дівчину і хлопця тут під мостом. дівчина, здається, померла, а хлопець в тяжкому стані.
    ото й все, шо знаю.
    змія болотяна ОЧКОва

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Молчат городские ресурсы, молчит и сайт УМВС України в Полтавській області.
    от щас вони швиденько розтрублять про хід росзлідування. викладуть на сайті явки, ставки і те де. не чудіть.
    Пророк

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    от щас вони швиденько розтрублять про хід росзлідування. викладуть на сайті явки, ставки і те де. не чудіть.
    Чудите вы. Вы где-то в моем сообщении видели вопросы о ходе расследования, о "явках" и о "ставках"?!
    В любой цивилизованной стране информация о преступлении мгновенно становится известна общественности через СМИ.
    Пасажир

Ответ Сообщение от Ялина Посмотреть сообщение
    тут під мостом.
    нехорошее там место, лучше вечерами ходить по мосту, а не под ним...
    змія болотяна ОЧКОва

В любой цивилизованной стране информация о преступлении мгновенно становится известна общественности через СМИ
    в "любой цивилизованной стране", так як і в нашій, існуе таемниця слідства.
    де Ви зустрічали те, про що говорите? я не зустрічала, хоча практику спілкування з закордонними змі маю. принаймні офіційно таких даних не оприлюднюють на етапі попереднього слідства. а про нерезонансні справи ніхто крім родичів та друзів взагалі ніколи не дізнаеться.
    Вы где-то в моем сообщении видели вопросы о ходе расследования, о "явках" и о "ставках"?!
    я пойняв, шюткі в спілкуванні з Вами "не уместны".
    Шо мають говорить МВС і міська влада? "увага, увага! померла жінка!тривае слідство"? чи шо?
    Пророк

нє, ну aneisha, дійсно хоча б повідомлення про напад і попередження там не ходити в тьомне врем’я суток (воно то, по суті, і само собою ясно, бо у нас скрізь небезпечно вночі ходити, але все ж...) десь би виклали. а так ото тільки чутками інформація передається по місту, а толком ніхто нічо і не знає.
    таке враження шо чи то замовчується, чи то якісь інші причини...

Ответ Сообщение от LAEN Посмотреть сообщение
    нехорошее там место, лучше вечерами ходить по мосту, а не под ним...
    та воно і ясно, звичайно. і на питання міліонєра "чи бачили ви когось з підозрілих осіб тут під мостом?" мій друг так і відповів, шо, вопшемто, всі хто ходять під цим мостом - підозрілі.
    змія болотяна ОЧКОва

Ялина, воно, ти ж сама розуміеш, шо інфоормація про начебто напад (хто сказав, шо то був напад? кому сказав? може то хтось придумав?) обросте ще тонною чуток і в Полтаві з’явиться JJ Холмс. памятаеш убивство дівчини в минулому році? ше слідство не закінчилось, а уже розводили тіради про те, хто і нашо зробив то, чого не робив.
    а те шо вони скажуть на даному етапі це, і правда, тільки
    попередження там не ходити в тьомне врем’я суток
    якшо і можуть сказати більше, то не зроблять цього з зрозумілих причин нерозголошення.
    а народ всьо-равно через тиждень про все забуде і тільки страшилики за бутилкой пива, коли всі інші теми закінчаться, буде травити.
    Нервова, курррва

нє, ну aneisha, дійсно хоча б повідомлення про напад і попередження там не ходити в тьомне врем’я суток
    Тю! Драсті!
    Ти шо, не знаєш як працює наша міліція?
    І з якої б це вони радості таке говорили? Може то було навмисне вбивство?
    Ще ж слідство триває.
    І навіть, якшо журналіст буде капати міліції на мізки :розкажіть, та розкажіть, то ніхто нічого не розкаже, бо НЕ МАЄ ПРАВА!!!

aneisha, та ми й про резонансні нічого не чуємо!
    Кірпа, Кравченко, Чорновіл, Гонгадзе, отруєння Президента!

Хіба шо, кому дуже цікаво - хай сходить до гадалки!))))))
    змія болотяна ОЧКОва

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Кірпа, Кравченко, Чорновіл, Гонгадзе, отруєння Президента!
    про результати, да. хоть по факту порушення справи інфа в наявності.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 18 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы