Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей134Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 5 из 18
Показано с 41 по 50 из 173.
    Пророк

re: Вбивство на Половках

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    І чого його там ходити?
    хм
    мабуть од того шо нема більше чим зайнятись.
    та люди там _живуть_, і кожного дня так ходять на роботу, з роботи, чимало людей ходять так в екватор, чи там ще кудись. я пам’ятаю ще їздила там з Ро студії знімати, бо потрібен був цікавий фон.
    про таксі навіть не коментуватиму.

Тема ж насправді про те, шо від суспільства приховують факти вчинених злочинів (про це добре написав Олесь), при чому не відібрану новєйшу мобілку, а життя. Ніхто ж не вимагає розкривати таємниць слідств, і так далі, шо тут надбудовують до всього цього. Просто це відбувається поряд, в нашому місті. І ось шо не ок - шо нам про це ніхто не говорить, крім бабусі на лавці під під’їздом.
    А тут почалось про якісь там звертання, ніки...

Нервова, курррва

А вночі чого там ходити?
    Подобається ловля на жівца?!

Ответ Сообщение от Ялина Посмотреть сообщение
    про таксі навіть не коментуватиму.
    Ага, бо я таку нісенітницю написала.... Да?
    Абсолютно нормально вночі їздити на таксі. Коли повно всяких придурків на вулицях, п'яних і тд....

Ви всі тричі чудні, повторюю: ніхто і ніколи нічого вам не скаже, тільки тому, шоб ви знали кого і за шо вбили. знов повторюю: це могло бути навмисне вбивство, а не ман'як!!!
    Навчіться слухати, шо люди говорять.
    У мене в сусідньому домі молода дівчина випала з 8-го поверху. Кажуть, шо не сама. Але ж я не потребую, шоб мені дали повний звіт.
    І ще одне! Коли мого родича знайшли при дивних обставинах в своїй квартирі, нам розказували не усе, аж поки слідство не закінчилось.
    Ви, як діти! Хо, і все!!!!
    Пророк

А вночі чого там ходити?
    та кажу ж - люди таким чином долають відстань з пункту А в пункт Б, і не у всіх них є гроші на таксі (це ж якшо кожен день, то боюсь нема сенсу ходити на роботу, можна в мінус вийти на кінець місяця) - саме тому я не коментувала, бо це тема така... шєкотліва. я, приміром, не можу собі дозволити кожен день коли є можливість дібратися пішки чи громадським транспортом, їхати на таксі (мій друг каже: "будешь ехать на моторе, всех презирать:)"). якшо у вас протилежна ситуація - можу тільки порадуватись за вас.
    і знов це передьоргування.... якшо чесно, трохи набридло. в енному пості пишу про то шо не треба подробиць, деталей, мотивів, прізвищ, досьє на вбивцю (якшо найшли, канєшно), етсетера. Лише оперативну (sic!) інформацію про криміногенну ситуацію в місті, якому я живу. А проблема в тому, шо ті органи, які мали б це забезпечити (інформування) займаються чим завгодно, але не цим. (Тільки не почніть, я вас благаю, про то шо органи мають розслідувати і тільки, а не сайти наповнювати. Бо нашо було тоді його створювати, питається в задачі?)
    зіс із зе поінт, якшо ви мене поняли. (в чьом я лічно сомніваюсь (с) ослик іа)
    Філософф

Років так 5-6 тому у "Вечірній Полтаві" публікували табличку таку: скіки народилося, скіки вмерло, скіки вбивств, пограбувань і т. д. за тиждень. Зараз мать уже нема такого. А як було, то інколи цікаво було стежити за динамікою. Хоча офіційна статистика далеко не завжди відображає реальну картину.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    Років так 5-6 тому у "Вечірній Полтаві" публікували табличку таку: скіки народилося, скіки вмерло, скіки вбивств, пограбувань і т. д. за тиждень. Зараз мать уже нема такого. А як було, то інколи цікаво було стежити за динамікою. Хоча офіційна статистика далеко не завжди відображає реальну картину.
    Є, тільки що глянув (в мене за минулий тиждень Вечірка валяється). На скільки вона правдива - не знаю.
    Нервова, курррва

люди таким чином долають відстань з пункту А в пункт Б
    можна її подолати. проїхавши до Промбази, карочє в транспорті.
    чи ви усі вночі працюєте?

якшо у вас протилежна ситуація - можу тільки порадуватись за вас
    зіс із зе поінт, якшо ви мене поняли. (в чьом я лічно сомніваюсь (с) ослик іа)
    просто ноу коментс
    Гуру

Я не знаю, народ, як вам ходиться у таких місцях?
    Невже не страшно? І чого його там ходити?
    Чи мало усяких придурків там може опинитися. Нашо там ходити?
    Є таксі!!!
    Ну, по-перше, після напряжного дня дуже приємно пройтися. Це допомагає зняти напругу. По-друге, я, переважно, йду додому до десятої вечора. А по-третє, дуже-дуже рідко - сама.
    А якщо задержуємося до ночі, то визиваємо таксі. Але це буває не часто, а коли підготовка до якогось свята.
    Нервова, курррва

Regen, ви ходите під мостом?
    А проїхати зупинку важко? А потім йдіть собі.

Всі так розриваються ніби я шось протиприроднє говорю.
    Нічого ходити там, де немає світла серед ночі!!!
    Потім не скаржіться, будь ласка!
    Руда, з хвостом

Ответ Сообщение от Regen Посмотреть сообщение
    Це допомагає зняти напругу.
    от може комусь і допомагає зняти напругу після довгого трудового дня прогулянка темними відлюдними сумнівними місцями, але мені чомусь НІ!!!
    Новачок

Что-то мне подсознание говорит фразу из библии: "око за око, зуб за зуб..." Правда, это ветхий завет. Но как интересно звучит...
    Просветите тёмную. У нас высшая мера наказания существует? Хотя для таких пожизненно всё же лучше. Пусть в одиночке до конца дней сидит и мучается. Родителям ведь уже не вернёшь ребёнка, а ведь эта утрата на всю оставшуюся жизнь - боль.
+ Ответить в теме
Страница 5 из 18

Теги для этой темы