Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей134Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 18
Показано с 31 по 40 из 173.
    Пророк

re: Вбивство на Половках

Ответ Сообщение от Rinka Посмотреть сообщение
    Enter, форум на то він і форум, щоб висловлювати свої думки, незалежно від того співпадають вони з точкою зору топікстартера чи ні.
    Безумовно.

Але мене завжди дивують люди, які заходять до теми, витрачають свій (і не тільки) час, щоб написати, що підняті питання – це дурниця, про яку не потрібно вести розмову.

Якщо ви пригадаєте, на самому початку я поставив дуже просте питання. Але деякі персоналії мене постійно переводять або до "таємниці слідства", або намагаються ткнути мене носом у якусь професію...

Я зазвичай ніколи не захожу в теми, які мені не цікаві и не включаюсь у діалог, тому і дивують мене деякі люди які з задоволенням це роблять...

Але я розумію, що флуд це данина нашого часу, а тролі, це наші герої.

2.0

Enter, просто як би було вам, якби наприклад, вашу родичку(знайому) вбили? вас би перло шо її обществєнность обсусолює? всім просто дуже цікаво ритися в чужих лахах, навіть якщо вони їх не стосуються. от ви риєтеся в лахах убитої, а я у вашій темі. ви щасліви?

Enter, нє-нє... ви не герой, а якшо і герой, то точно не нашого часу. а "просто так інтєрєсна"... памятаєте про любопитну Варвару приказку. це не про вас часом?
    Пророк

nickeler, може ви навидите приклади, яким чином я "риюсь у чужих лахах"? Може я цікавився віком та прізвищем загиблої? Може, я розпитував, чи була вона одружена, мала дітей чи коханця? Може я розпитував про приватне життя загиблої? Допоможіть мені вас зрозуміти.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Але деякі персоналії мене постійно переводять або до "таємниці слідства", або намагаються ткнути мене носом у якусь професію...
    Пане Enter, потрібно зветратися до людини, вказуючи на нік, адже написали ви саме про мене. Якщо ви намагаєтесь мене цим образити - будь ласка. "Пишите, пишите, бумага не краснеет"
    2.0

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Допоможіть мені вас зрозуміти.
    а воно вам нада? тут жеж штука така, як анекдот - но пойняв, то пояснювати нема смисла. тєряєцця вся суть вибачте, коли що...
    хоча... якби ви конкретно могли допомогти слідству, чи родичам загиблої, чи просто щось знаєте, і уточнюєте, чи на апшибся тіпа, шоб потім шось конкретне зробити. а просто "цікаво бо цікаво"... це не інформація про будову атома, стратосферу чи про модну новинку. у людей - горе, а вам от цікаво... це вже до питання про менталітет. але не зважайте, не зважайте...

Sky, не заморочуйся. take it easy.
    Пророк

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Пане Enter, потрібно зветратися до людини, вказуючи на нік, адже написали ви саме про мене. Якщо ви намагаєтесь мене цим образити - будь ласка.
    Просто, ви не були оригінальні

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    в "любой цивилизованной стране", так як і в нашій, існуе таемниця слідства.
    Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    я так розумію, Ваша сфера діяльності пов’язана з транспортом? телевізійники і журналісти ж не говорять, шо Ви повинні і шо не повинні робити, де, кого мати і як виконувати свою роботу
    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Є таке поняття як таємниця слідства, про яку ви мабуть не чули.
    2.0

Enter, і шо? хіба не правда... ваш випад шо "журналісти должні..." це ж просто перл. вам нравицця смажене? кажу ж, дивіцця плюси. там постійно хтось когось убив, задавив, бросіл, розірвало... стараються мабуть еспешл фор.
    Пророк

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    Enter, і шо? хіба не правда... ваш випад шо "журналісти должні..." це ж просто перл. вам нравицця смажене? кажу ж, дивіцця плюси. там постійно хтось когось убив, задавив, бросіл, розірвало... стараються мабуть еспешл фор.
    Коли мені буде потрібна допомога, у виборі, що мені дивитися, то я обов’язково звернуся до вас. А поки що я дуже чудово обходжусь "без смаженого", без ужастиків, і без ваших порад
    Гуру

Саме цікаве те, що я кожного вечора хожду під цим мостом, живу на Половках і...нічого не чула про ці випадки.
    Нервова, курррва

Ответ Сообщение от Regen Посмотреть сообщение
    Саме цікаве те, що я кожного вечора хожду під цим мостом, живу на Половках і...нічого не чула про ці випадки.
    Я не знаю, народ, як вам ходиться у таких місцях?
    Невже не страшно? І чого його там ходити?
    Чи мало усяких придурків там може опинитися. Нашо там ходити?
    Є таксі!!!
+ Ответить в теме
Страница 4 из 18

Теги для этой темы