Вы просматриваете тему Вбивство на Половках в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от serg1975 Оперативные сводки в СМИ не почитаешь))) естественно
Представляю журналист с ІРТ или со студии МІсто в центрІ подІІ.)))))))))))Информатор , который захотел остаться неизвестным, сообщил журналисту со студии Мисто опер сводки в которых ясно видно кто убийца и теперь с помощью общественности, благодаря телеканалу мы поймаем этого негодяя))))))
а ніхто більше нічо нікому не должен???
нах воно людям нада, кого і де вбили? якби у вас родичка пропала без вісти, я б ше пойняло. а тут, когось грохнуло... ну і мать їх так. дивіцця 1+1, там мняса до...я! і взагалі, дайте собі чесно відповдь на запитання: навіщо вам горе, яке вас, по суті не касаєцця? празний інтєрєс... тоді не дивуйтеся, шо у нас всьо каг-то по жлобському...
У меня есть знакомые, которые там живут, и их это тревожит. Они грузят друг друга "новостями о новых убийствах". Поэтому я и задал этот вопрос на форуме. Доступно объяснил?
И попутный вопрос, - а какого вы влезли в эту тему, если вам все это не надо? Пройти мимо религия не позволяет?
Офтоп:
Я схиляюся до такої думки з приводу такого питання - "менше знаєш - краще спиш". А те, що хтось шось придумав чи додумав своєю бурхливою фантазією - так то люди в нас такі.
Зверніться з офіційним листом в пресс-службу МВС, хай вони прокоментують ситуацію, якщо вам так цікаво.
Enter, форум на то він і форум, щоб висловлювати свої думки, незалежно від того співпадають вони з точкою зору топікстартера чи ні. У нас свобода слова (так принаймні в Конституції пишуть).
Плітки породжує не лише відсутність інформації. Якщо в новинах напишуть/розкажуть/покажуть, то про це почує практично все міто - а кому таке треба. А на рівні пліток - усі думатимуть, що то брєд і хвилюватися будуть менше.
Ну от недавно я чула в новинах по місцевому ТБ про згвалтування жінки, що було розкрито практично по гарячим сліам. А цей злочин можуть і не розкрити так швидко або не розкрити взагалі. То нашо ж нам про це знати. Ми ж будемо хвилюватися. Так от і дбають з усіх сил про нпше безтурботне життя
а еще "дбали" в 1986 году...