Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей134Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 10 из 18
Показано с 91 по 100 из 173.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

re: Вбивство на Половках

Irokez, сходи на вулицю, там манячить манячок )))
    Ну чесне слово, в мене тоже не від баби Параски інфа. А від достовірного джерела. Ну вбив якийсь малолєтка женсчіну, паіздівався над нею ще й, що й мєнти були в шокє, коли прибули на місце. А ви: "Маньяк орудует в городе!!! Сам слышал и вам рассказую."
    Ответ Сообщение от ЛюЛюН Посмотреть сообщение
    Ви имели в виду тот который ведет от Ковпака до В.Тырновской?
    Та хоч і від Тирнівської до Ковпака, не було ні на ньому, ні під ним ніякого вбивства.
    "Маленькие дети! Низачто на свете не ходите дети в Африку гулять. В Африке акулы, в Африке гориллы, в Африке большие злые крокодилы. Будут вас кусать, бить и обижать. В Африке разбойник, в Африке злодей, в Африке ужасный, злобный БАРМАЛЕЙ..." (с)

2.0

Ответ Сообщение от Tail Посмотреть сообщение
    потому что у них висяк!!!!!!!!
    дааа.... вісяк це too bad. але вони завжди при вісяках нєрнічають. от вам би сказали, шановний пане Ірокез (чи пані, doesnt matter) шо нада план до двроу - пять відер суниці нащипать з поля. а у вас 4. канєшно б і ви нєрнічали.
    нікому ніяких розпоряджень ніхто не давав, а паніка, разом з тим, до хорошого не доводить. так шо розслабтеся. от коли до мене прийде ваш маняк, я обізательно розкажу шо він єсть.
    і ще, поменче кіна дивіться гамериканського, про моральних уродів. а якщо таки дивитеся, віддавайте дупля, шо то казка в більшості випадків, хоть і стрьомна.
    Філософф

А я оце так подумав. Формально панікери мають рацію. Вбивство пенсіонерки з відрубаною головою (чи що там було) - це вже само по собі підтвердження того, що десь ходить людина, у якої не все гаразд із психікою і у якої проявляються (час від часу чи постійно? якісь маніакальні синдроми). Тут десь трохи підміна понять іде: серія і маньяк. ІМХО, маньяк є, але він не серійний. Принаймні поки (висновки з інфи прочитаної вище).
    2.0

Олесь, а як в п"яній сварці проломили голову тьолці? тіки не на хазі, а посеред поля або вулиці. тож маніяк? ви сводку по "битовухє" бачили? подивіцця, сопоставте.
    Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    ІМХО, маньяк є, але він не серійний.
    це з серії про "чуть-чуть бєременна"?

Просьба до Міа_Адмін - напишіть нам шо нібуть.
    Нервова, курррва

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    ІМХО, маньяк є, але він не серійний.
    А шо нада, шоп була наколка на внутрєннєй часті бєдра:
    "Маньяк.
    Серійний номер: 10657328
    Зарєгістрірован: м. Палтава,
    Бортовий номер: ВІ 5638 АХ"

Прікольно ви таке сказали!))))
    Філософф

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    Олесь, а як в п"яній сварці проломили голову тьолці? тіки не на хазі, а посеред поля або вулиці. тож маніяк? ви сводку по "битовухє" бачили? подивіцця, сопоставте.

це з серії про "чуть-чуть бєременна"?

Просьба до Міа_Адмін - напишіть нам шо нібуть.
    Вірогідність того, що це було скоєно в стані наркотичного, алкогольного і т. д. оп'яніння і того, що це скоїла людина з певними психологічними відхиленнями, поки немає іншої достовірної інформації, становить 50 на 50. Так що на скільки праві ви, на скільки праві і ваші опоненти, які стверджують протилежне. Якось так.
    Нервова, курррва

Нє! Розводять і розводять!
    Вам же ж сказали, шо немає маньяка ніякого!!!!
    Сказали правоохоронці, а шо-небудь!!!!
    Всьо.
    Філософф

sharasha, я згори прочитав, що, ніби, правоохоронець повідомив комусь у приватній бесіді, що ніякого маніяка не існує. Ну це як би не дає ж стовідсоткової гарантії, що сказане правда? Якщо ви володієте офіційним підтвердженням, то запостіть лінк сюди.
    П. С. Я вас люблю. Тому не можу з вами довго гиркатися.
    2.0

Олесь, приватна бесіда на те і приватна, шо на неї не існує посилань.
    Нервова, курррва

Олесь, вєрь мнє, Тома! Ви шо, такий як і усі тут прісуцтвуіщіє?? Тоді змініть нік і не псуйте це святе українське ім'я такими постами! Як діти, чес слово!
    НЕМА МАН'ЯКА! НЕМА!
    Без приватних бесід, без нічого!!! Шо ви за люди такі бидлячі!!!
    Так, як кожна кухарка лізе країною керувати, так і кожен тут вважає за потрібне вставити свої 5 копійок!
    "А мені страшно!"
    То, мля, зарийся подалі, і з хати не виходь!!! Може тобі й в туалет страшно ходити? То не дуйся!!!!! Задовбали нитіки! Розплодилось вас, мамки повилупляли, як саранчу!!! Спасу ж від вас немає!!!
    Задовбали, чесслово!!!
    Згори він почитав! Ви ще зі с...ки почитайте! Шо ви розводите нікому не потрібні ватсонівські розслідування по дописам у форумі7!
    У вас, як у всіх, з головою все добре??? Чи Даша Донцова нє дрємліт?
+ Ответить в теме
Страница 10 из 18

Теги для этой темы