Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей36Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 6
Показано с 31 по 40 из 51.
    Філософф

Re: Газета «Справжньо» № 3-4

Ответ Сообщение от Yonshi Посмотреть сообщение
    попей "новопасит", контрастній душ, зарядка, упорядоченная половая жизнь, сбалансированное питание, все дела... :)
    Хоч це і не мені писалось, но можу вас завірить, що вищеприведені заходи не допомагають для підтримання спокою душі, особливо коли вас постійно провокують.)))
    А по поводу редагування і коригування, то ним повинні займатися люди, які знають як це правильно робити. Я не знаю, як періодика, але коли ми видавали книгу, то її вичитували 3 автори, 2 рецензенти, 3 коректори як мінімум. І все одно там випливають помилки. Добре що хоч не в формулах.

Yonshi я вам бажаю знайти гарного коректора, знаючого. А критика для того і потрібна, щоб мати можливість виправляти свої помилки, бо я думаю вам же хочеться підвищувати свій професіоналізм.

Руда, з хвостом

Може критика і була висловлена в дещо жорсткій фрмі, як могло здатися безпосередьо адресатам, але, на мою думку, будь-яке критичне зауваження важливіше, ніш беззмістовні: "Супер! Класно! Мега!.....і далі по тексту".
    Зрозуміло, що коли ти вкладаєш у якусь свою роботу душу і купу часу - очікуєш отримати схвалення і визнання. На жаль, так виходить не завжди. Але Ви знаєте, в якому напрямку рухатись далі - це головне.
    Пророк

да, пора вже переходити на особистості, а то просто абстрактно лаятись вже нецікаво, згодна.
    Особый статус

Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    вищеприведені заходи не допомагають для підтримання спокою душі, особливо коли вас постійно провокують
    тоді залишається "важка артилерія": йога, психотерапевти, гідазепам... )) взагалі, відповідь - всередині, гадаю, це вже всім відомо.

Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    критика для того і потрібна, щоб мати можливість виправляти свої помилки
    можливість виправляти помилки є завжди і без критики :) справа у тому, що коми та тире я бачу й сам (нажаль, коли вже тримаю першого примірника), а ось коли ми торкаємось літредагування, то виявляється, що три редактори мають три різні думки стосовно одного й того самого речення. Бо це ж неформалізований процес, можна так, а можна й інакше, і теж правильно...

А коректора ми знайдемо, все буде добре! )
    Руда, з хвостом

Yonshi,
    можливість виправляти помилки є завжди і без критики
    То ви відкидаєте наявність критики як частину творчого процесу????
    Скажімо так, те що про вашу роботу було висловлено думку - означає, що вона була помічена і їй було приділено хоч 2 хвилини, але уваги. За це ви вже повинні бути вдячні читачеві, адже він абсолютно нічого вам не винен, і ніщо не може примусити його витрачати свій час на вас. Якщо враження лишилися негативними - не страшно. Головне, що вони лишилися. А значить вас і вашу роботу запам’ятали. І думаю, ця тема на форумі таки примусила не одну людину ознайомитися з газетою, щоб розібратися для себе, хто ж правий, і чи такі безпідставні до вас зауваження. Тож за критику таки варто дякувати - особливо, коли вона обґрунтована і небезпідставна
    2.0

Офтоп:
    Rinka, сонечко, я тебе люблю! ще більше! ти як митець в курсі, як воно
    Руда, з хвостом

Офтоп:
    nickeler, Щас прийде дядько Фрагов і поб*є за офтопи:)))!!!! Але це не зупинить!! Я тебе теж люблю:))) Головне за те, шо завжди говориш те, що думаєш. Не дивлячись на особистості.
    А я просто сказла, як воно є у моїй голові.

Критика б*є боляче, але заставляє доводити, що ти можеш більшого = працювати = рости
    2.0

Офтоп:
    Rinka, щас понавішуєм одне одному комплюманів, і Ф. буде нам по рогам давать. Але я про то шо, мене свого часу дуже п...ли, і нині я за те несказанно вдячна. І з тою людиною в мене прекрасні стосунки. а тут нет шоб спасіба сказать...ай ладно... вопсчем, ти мене пойняв.
    Руда, з хвостом

Офтоп:
    nickeler, а знаєш, я б оце зараз багато віддала, якби поруч була людина, яка б носом тикала у мої помилки, але разом із тим і розказувала, як треба і чого не так, як зробила я. При цьому було б обідно (!!!!), але...
    Нервова, курррва

а ось коли ми торкаємось літредагування
    Щоб правити стилістику, треба мати кебу, досвід!!!

три редактори мають три різні думки стосовно одного й того самого речення
    А нашо три редактори в одну маленьку газетку? от поясніть! шоб були три різні думки? Редактор має бути один. І він завжди матиме право скористатися принципом конверта!
    ТРЕБА ВЗЯТИ ОДНУ РОЗУМНУ ЛЮДИНУ І УСЬО БУДЕ ЧЬОТКО!

взагалі, відповідь - всередині, гадаю, це вже всім відомо
    А про подібні висловлювання і образи я попереджала!!! Будьте обережні! "Кирпичи просто так на голову не падают" (с) *гигик
+ Ответить в теме
Страница 4 из 6