все з вами ясно :)
Вы просматриваете тему Газета «Справжньо» в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; все з вами ясно :)
все з вами ясно :)
Звичайно, різні стилі. про аналітику не можу погодитись. Аналітики там немає. у професійних колах це подекуди називається "розширена інформація", коли крім "що, де, коли" подаються деталі, шматочки інтерв’ю і те де.
Ессе теж треба обрамляти. говорити читачеві, що він читає саме ессе. по тим самим причинам, які я описала раніше (не вводити в оману).
кототше кажучи, є дуже багато різних підводних каменів, які новачку (пробачте, якшо я помиляюсь) за один раз важко осягнути, але які є важливими.
Ol LivaQ, Ви говорите про програму, школу, невміння читати. всі це розуміють і знають. Але, якщо Ви претендуєте на щось, крім " твір на вільну тему", Вам необхідні посилання.
У будь-якому випадку, якщо Ви пишете "заувагу", маєте зазначити про те, що це "крик душі, бла - бла- бла". бо є люди, які можуть Вам обгрунтовано заперечити, а Ви, крім крапок, не зможете нічим їм зауважити, крім своїх умовиводів і крапок.